16.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Okrogla miza Demografske spremembe v Sloveniji in Evropi

Inštitut dr. Antona Korošca in Wilfried Martens Centre for European Studies vabita v nedeljo, 30. avgusta 2020, ob 13. uri, v hotel Adria Convent v Ankaranu na okroglo mizo z naslovom Demografske spremembe v Sloveniji in Evropi / Demographic challenges of Slovenia and Europe.

 

Na omizju bodo sodelovali Franc Bogovič, evropski poslanec SLS/EPP, Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta RS,  Monika Kirbiš Rojs, državna sekretarka Službe Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Janez Sušnik, predsednik Zveze društva upokojencev Slovenije in Anja Fortuna, predsednica Mladinskega sveta Slovenije. Pogovor bo povezoval Primož Jelševar, direktor Inštituta dr. Antona Korošca.

Uvodničarji bodo za foto termin na voljo ob začetku omizja ob 13. uri. Ob zaključku predvidoma ob 15. uri bodo na voljo za vaša vprašanja.

Novinarske akreditacije za omizje lahko do 28. avgusta 2020 do 15. ure uredite preko e-maila: [email protected], in sicer pripišite svoje ime, priimek in medij, za katerega delate, da vas zabeležimo na medijski seznam. Prav tako navedite ali zaradi opreme (kamere in podobno) potrebujete parkirišče v neposredni bližini prizorišča. V tem primeru navedite tudi registrsko številko avtomobila.

Akreditacijo za vstop na prireditveni prostor bo mogoče prevzeti na dan prireditve od 12.30 do 13.00, in sicer na VIP-info točki na terasi pred vhodom v dvorano hotela.

Zadnje novice

Sorodne vsebine