11.4 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Odziv na »molk RTV do zadnjega« v zvezi z nadlegovanjem direktorja NIJZ, Milana Kreka

Pa ga imamo – v zadnjih dneh že drugi dokaz, ki ga ni moč realno zanikati oz. samopotrditev, da RTV proaktivno deluje v opravičevanju radikalnih levičarskih uličnih nasilnikov, ki so javno vabili na razbijanje Ljubljane in posledično v podpihovanju levičarskih politkolesarskih protestov zoper vlado RS.

 

Celo POP TV je potreboval ‘samo 24 ur’, da je javno objavil opravičilo uličarja Čordića (op.a no ja, ne da bi POP TV pred tem objavil vzrok opravičila), ki je v ponedeljek verbalno javno primitivno nadlegoval direktorja NIJZ g. Milana Kreka, katerega je Čordićev pajdaš video snemal. Iz posnetka je videti vsaj neugodje g. Milana Kreka, ki se je večkrat poskušal oddaljiti od vsiljivega primitivca Čordića. Pomenljiva so tudi vprašanja ‘snemalca’, ali se g. Krek kaj boji!?

In RTV SLO, kot zadnja (op.a. 24. 11. 2020 ca. 19:15)! je poročala o primitivnosti Čordića. Če je RTV SLO še pred tednom ‘celo med vsakokratno vremensko napovedjo’ proaktivno podpirala levičarsko politkolesarsko drhal, je RTV SLO to pot pokazala pravo mero rudeče! barve s kričečim molkom do zadnjega o zavržnem nadlegovanju direktorja NIJZ g. Milana Kreka, vse v ‘režiji’ uličarja Čordića, ki se je to pot predstavljal kot novinar!? Ne gre spregledati ‘zlizanosti’ Čordića in RTV SLO, saj je slednja v rušenju oblastnih zaščitnih mer zoper COVID-19 pred časom gostila uličarja Čordića z njemu lastno i/zrezano zaščitno masko, vse v propagiranju nenošenja zaščitnih mask. Še pomnite tovariši!?

Morebiti pa bi se morali raznorazni jugočordići v njim lastnem iskanju lepše prihodnosti brez zaščitnih mask ozreti po njim bližnjim balkanskim deželam – ‘tamo’ preko Kolpe…

Še enkrat toliko se potrjuje pravilo pro/udbovske negativne selekcije v RTV SLO, kjer se določeni pristranski deležniki praktično dnevno razkrivajo v njim lastni intelektualni podhranjenosti, kjer jim je Dolančeva FSPN v ‘zibko položila’ rudečo! pravovernost, vse kot, da se na medijskem področju ni nič spremenilo v zadnjih 30-ih letih, ko so tako in drugače levi deležniki RTV SLO določali o čem bodo oz. o čem ne bodo poročali/obveščali javnosti.

Tako smo priča disproporca, ko RTV SLO primitivno javno nadlegovanje, ki ga uprizori  njim všečni/enaki Čordić maloumno zataji in o tem – kot nacionalni javni medij – poroča kot zadnja v vrsti, medtem, ko so levi politikantski agitatorji RTV SLO pred tednom v vseobčem nabijanju Janševega pisma premaknili praktično vsak kamen in pogledali za vsako drevo, kjer bi lahko našli kakšen levi osebek, ki bi popljuval vsaj pismo Janše evropskim voditeljem, če že en kar Janše samega. Vse do trenutka, ko levakov ni ‘pošolala’ kanclerka Angela Merkel!

In takšno enostransko pristransko javno RTV SLO so v politikantski agitaciji RTV SLO opravičevali/propagirali premnogi pro/udbovsko kontaminirani levi osebki, vse proti oblastnemu predlogo po bagatelni spremembi financiranja javnih medijev. Sram naj bo levake – v njim lastni populistični nedemokratičnosti!

Zavedni rodoljubni Slovenci/Slovenke, katerim je samostojna RS od vedno intimna opcija, ne potrebujemo tako enostranske pristranske pro/udbovske RTV SLO. (op.a. redke častne izjeme na RTV SLO izvzete!…)…

Zatorej:

Ukinite obvezno plačevanje RTV! To enostransko nesnago naj si plačuje/jo tisti v čigar politikantsko korist deluje takšna kot je dandanes RTV SLO!

Franc Trunk

Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine