10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

(ODZIV BRALKE) Klic Cerkve in skrajne levice: “Slovenci, ljubite migrante bolj kot sami sebe!”

Najprej čestitka Demokraciji, ker je objavila, kaj nam sporoča slovenska Cerkev, v tem času daleč od Boga, še dlje pa od slovenskega naroda. Ta narod, kolikor ga je še, v svojih zahtevam namreč ta protislovenska cerkev še vedno spodbuja, naj vendar hitreje zapusti ta svet.

 

Pred približno dvema tednoma, ko smo na televiziji gledali madžarsko-slovensko proslavo v Prekmurju, so vprašali neko gospo, kaj meni o slovenskem narodu v tistih krajih. Privlačna dama, verjetno kaka direktorica – to pomeni izobražena in elegantna, srednjih let – se je samo očarljivo zasmejala in vprašala: “Narod? Koga pa to sploh še zanima?” In odhitela je po svojih opravkih.

Natanko tako kot ta dama pa se zadnje čase vede tudi naša, nekoč slovenska Cerkev, slovenska cerkev za slovenski narod. Zdaj pa dela samo še za komunistično globalistične projekte. Vanje mora biti vpeta, če noče, da jo bo slovenska u d b a zatožila najnovejšemu Centralnemu komiteju v Vatikanu. Ali kaj? To, kar se dogaja, je še hujše od samega nacizma; o Hitlerju in Stalinu smo vsaj vedeli, da ne bosta mogla uspeti sedanjemu komunističnemu globalizmu pa mednarodna javnost absolutno naseda, ker je menda dobrodelen, kot naš ministrski resor v EU. To pomeni, da smo v naši državi, ki ni več slovenska, največji tihotapci ljudi, trgovci z mamili, da je Slovenija najuspešnejša pralnica iranskega terorističnega denarja. Tu smo glavni lopovi. Pa se čudijo, zakaj smo dobili ta resor v EU! Katerega drugega pa naj bi? Tisti za poštenjake pa res niso za Slovenijo – z Jankovići, Kučani in Šarci na čelu.

Pripis: Zdi se mi, da je po paktu Hitler-Stalin prav ta, novi pakt Bruselj-Vatikan- Teheran najbolj nevaren. Tu ni iskrenosti, temveč denar treh največjih mafij. Ubogi mi, telički, ki se mu udinjamo. V tem smislu pa smo vsi – tudi starčki – vsak po svojih močeh in mojih bo sedanja vlada morda vzela v koalicijo. Nekaj je treba narediti.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine