4.8 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Odprto pismo “Fajonki” iz Vodic in komunističnim nevoščljivcem brez meja

A najprej: to pismo sem lahko poslala šele več ur po tistem, ko je bilo napisano.Podporniki komunistične revolucije blokirajo naše računalnike. Je to demokracija?

 

Zdaj vsaj vemo, kdo hoče sedanji slovenski – RESNIČNO sredinski IN RESNIČNO USPEŠNI – vladi preprečiti, da bi po sijajni zmagi nad pandemijo, s kar najman žrtvami in čim manjšo gospodarsko škodo, ponovno dvignila gospodarsko moč Slovenije. Tako bi prav vsem povečala dohodek. AMPAK vse to ne ugaja TAKŠNIM, KAKRŠNA JE NAŠA LJUBA TANJA FAJON – S SVOJIMI DELODAJALCI IZ ŠE VEDNO KOMUNISTIČNEGA SLOVENSKEGA POLITIČNEGA PODZEMLJA, MAFIJE VSEH MAFIJ NA BALKANU.

PRAV NIČ ji ni pogodu, da bi bili V SLOVENIJI ZDRAVI IN V BLAGOSTANJU. Še manj pa jim ugaja, da bi TISTIM, KI ZARADI DOLOČENIH OKOLIŠČINAH niso niti zdravi niti dovolj premožni, DRŽAVA PO NAJBOLJŠIH MOČEH POMAGALA. ne, ker komunisti najbolj potrebujejo prav te, revne, da bi jih nahujskali in zlorabili v prid svojih revolucionarnim packarijam.

V vsem tem so skriti razlogi, zakaj danes zjutraj ob sedmih (13. 5. 2020) na prvem javnem radijskem programu, ki ga plačujemo praktično vsi državljani, ni bilo več poročil. Z vojaško resnostjo so na tem radiu govorili samo še nekakšni medijski oficirji. Kot da smo v vojnem času, ali pa takrat po drugi vojni, ko je hotel biti Tito sam jugoslovanski brkač (“brko”), brez Stalinove vsiljene pomoči. Danes zjutraj so strašljivi novinarski oficirji na “Prvem” grozili vsem državljanom Slovenije, da se bo z nami zgodilo nekaj hudega, ker našo vlado vodi Janez Janša. Pravzaprav zaradi tega, ker on in zunanji minister dr. Anže Logar obveščata domačo in tujo demokratično javnost, kako je v resnici v Sloveniji, kjer je ostalo marsikje praktično vse tako kot v nekdanji Jugoslaviji, nemalokrat pa se je vse skupaj še poslabšalo, zlasti kar zadeva financiranje medijev, pravno državo in svobodno konkurenco na vseh področjih dela in ustvarjanja.

Kar nekaj levo usmerjenih pomembnežev ti naši komunisti pa kljub vsemu prepričajo celo v tujini. saj tam ne vedo, kaj se v Sloveniji resnično dogaja. Mikoli pa na velikega števila državljanov ne prepričajo na volitvah – samo v svojih mračnih skrivališčih.

Kar pa zadeva “slovenske demokratične” medije na stroške državljanov, teh prav nič ne “prepiča”, ker komunistični novinarji nikoli nimajo kakršegaokoli prepričanja. Medije morajo komunistični ideologi, v stilu raznih Žižkov in Kučanov, kot vsakega dobrega mafijskega hlapca predvsem mastno plačati.  Zato je prišlo do znanga izraza presstitutke. po pravici povedano – za vse resnicoljubne – kar prostitutke.

Partijski monopoli, partijski monopoli, partijski monopoli. Velikokrat tudi najhujša mafijska diktatura. To komunistično razumljeno demokracijo pa zdaj množično branijo različni zavedeni demonstranti, ki ne vedo ničesar o slovenski komunistični preteklosti, ničesar o še vedno komunistični sedanjosti in še manj, kaj si želijo od komunistov v prihodnosti. Njihov edini cilj je – slediti komunističnim voditeljem, ki jim plačujejo za različna tako imenovana aktivistična dela v tako imenovanjih nevladnih organizacijah (skupaj z mediji požrejo ogromni del težko prigaranega državnega proračune, prave pijavke, ustvarjalci revščine, ki je najboljši gnoj za komunistične revolucije). Niti sredi najhujše pandemije v novejši zgodovini niso vsaj za silo obzirni. Sama požrešnost in lenoba sta jih. Na volitvah pa tudi oni ne morejo zmagati, jasno. Kdo bo pa volil takšne.

Zdaj, ko je Slovenija pod vodstvom resnično demokratično sestavljene sredinske vlade, s skoraj simetrično zastopanostjo levih in desnih strank, z že kar svetopisemsko požrtvovalnostjo večine zdravstvenih delavcev ter z neverjetno discipliniranostjo in razumevanjem praktično vseh državljanov, premagala eno največjih pandemij v novejši zgodovini, hočejo nasledniki najbolj krvavega od vseh zločincev na Balkanu – tovariša («druga«) Tita – pahniti našo državo v pomanjkanje in strahovito lakoto, s kakimi 300 evri državnega dohodka in s paketi iz združenih narodov, kot po drugi svetovni vojni. Ne, tovariši, hvala.

Franca Buttolo, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine