2.6 C
Ljubljana
nedelja, 10 decembra, 2023

O zahodnem antisemitizmu in parasemitizmu

Piše: Frančiška Buttolo

O boju zahodnega bankirskega  (sorosovskega)  parasemitizma  proti  domnevnemu  evropskemu antisemitizmu ni mnogo napisanega. Pa vendar smo v EU  – in na vsem Zahodu – vsak dan soočeni z bankirsko sprevrženo politiko sorosovskih institucij, še zlasti bank in skladov za podporo sorosovskim politikam. O njih si skoraj nihče ne drzne povedati, da so  v rokah pretežno zahodnih judovskih lobijev, čeprav celo sami to z veseljem poudarjajo. Ker proti judovskemu  denarju  ni mogoč nespoštljiv odnos, prej klečeplazniški. Pač pa se EU bojuje roti mazaškim antisemitskim akcijam mladine, pogosto povsem neseznanjene s tem peklenskim gibanjem. Seveda so mazaške akcije zaradi protiizraelske politike nedopustne.

Dejstvo pa je, da je prav sorosovski svetovni klan  najbolj sovražen – antisemitski –   prav do Izraela. Mogoče je celo, da je sorosovska izraelska opozicija  imela prste celo pri neustreznem delovanju tajnih služb pred zadnjim napadom Hamasa.  Sorosovska izraelska levica si  – tako kot vse druge sorosovske opozicije – želi sveta brez mej, multikultirni marksistični globalizem, brez vsakršne možnosti za kakršenkoli nacionalizem in rasizem. V ta sklop svetovne sorosovske politike spada tudi boj  EU proti antisemitizmu v Evropi,  namesto treznega reševanja resničnih problemov v sporu med Izraelom in Palestino.

Kot že na veliko področjih zelo neuspešno, tako se tudi reševanja spora med Izraelom in Palestino sedanje vodstvo EU loteva na povsem napačnem koncu, pri domnevnem vse močnejšem antisemitizmu v EU.

Seveda je Evropa  v krizi, pa ne zaradi antisrmitizma, ampak zato, ker sorosovski politiki skoraj nihče resno ne nasprotuje,   temveč jo številni močno podpirajo. Zaradi tega, ker je EU  že do vratu v sorosovskem živem  blatu vseh mogočih neokomunističnih protislovij in sprevrženosti, ki jih uresničuje z množicami levih nevladnih organizacij, v katerih, to vidimo tudi v Sloveniji, je nemalokrat več duševno motenih in razumsko  zaostalih  fanatikov, pa tudi inteligentnih sprevržencev,  kot jih je bilo celo v Hitlerjevih elitnih civilnih enotah najbolj fanatičnih  podpornikov.

Vse te nevladne organizacije pa v  EU v resnici  vodi – neka drobcena  starka, kot se je pokazalo v številnih krizah, ne preveč globokoumna sorosovska  feministka,   ki  najraje nosi strogo moške hlače  (še  najraje  s šerifovskim pasom, kot da bi  nanj rada  obesila pištolo). Ta voditeljica EU pa s svojimi najožjimi sodelavci  počne vse mogoče, da bi zrušila tradicionalno evropsko kulturo in demokracijo,  uničuje gospodarstvo,  družino, kulturo To se pri nas pravkar dogaja na italijansko slovenski meji, kjer bo italijanska Gorica skupaj s slovensko Novo Gorico ENO SAMO MESTO  evropske kulture.  Tako bo menda prej padla meja med Italijo in Slovenijo, nad čimer smo Slovenci in Italijani  MENDA navdušeni. Ali zato, ker bosta za ta fiktivni padec državne meje obe mesti dobili “za prgišče” evrov? Gotovo.

Vse to počne EU z namenom, da bi razvrednotila zahodno kulturo in uvedla nekakšen – futuristični –  multikulturni neokomunizem, vsekakor totalitarni, z drakonskimi kaznimi za vsako resnično, ali pa samo domnevno –  ne nasprotovanje, ampak nepravočasno in ne dovolj dosledno izpolnjevanje vseh ukazov zakonov in predpisov oblastnikov.

Prav zdaj nas  vse več medijev  od jutra do večera prepričuje, da  palestinska  “narodnoosvobodilna” vojaška organizacija Hamas ne nasprotuje  Judom na način, kot so to počeli nacisti, temveč želi samo  osvoboditi svojo domovino, ki jo zdaj  zaseda država Izrael. To pa pomeni,da bi se Hamas boril proti katerikoli državi, ki bi zasedala njegovo domovino, kot jo zdaj zaseda Izrael –  tudi če ta ne bi bila judovska. Osebno se s tem strinjam. Ampak zakaj se potem svetovne velesile, pa tudi EU,  ne lotevajo reševanja spora med Izraelom in Palestino tako, da bi terorizem obravnavali kot terorizem?  Morali bi najprej brezpogojno upoštevati  dejstvo, da s sklicevanjem na antisrmitizem in  z iskanjem krivde za ta – največji –  bližnjevzhodni problem v antisemitizmu Palestincev oziroma Hamasa ne bo mogoče doseči nikakršne pozitivne rešitve. Ampak, tako se vsaj zdi, da se je perverzni sorosovski parasemitizem odločil za še eno svojih velikih protislovnih dejanj, kakršna je npr. svobodna izbira spolov mladoletnih otrok brez dovoljenja staršev, da, skoraj gotovo se je odločil za uničenje Izraela, za izbris meje med Izraelom in Palestino, da bi na palestinskem in izraelskem ozemlju nastala neka nova –  multikulturna sorosvska  družba. Kljub temu, da se svetovna politika javno zavzema za ustanovitev samostojne države Palestina, ki bo živela skoraj izključno od zahodnih donacij, torej od sorosovskih (!) bank.

Ob vsem tem se je potrebno resno vprašati, ali sedanje zahodne politike sploh obvladujejo parasemitizem in antisemitizem. Kajti, ko se bo zahodna javnost do konca seznanila z namenov sorosovskih banki bank, antisemitizma na Zahodu ne bo nihče več obvladal. Zato bi se morali čimprej vrniti v normalne okvire evropske demokracije, civilizacije in kulture, da ne bomo navsezadnje vsi skupaj zašli v najnevarnejšo vojno – za sam obstoj Zahoda in tudi velikega dela drugega sveta. Priložnost za  pozitivno odločitev – proti Sorosovi EU – bomo imeli že na naslednjih volitvah v to zvezo. Vse kandidate, ki so levi, je potrebno dobro preveriti, pa tudi vse,  ki so desni. Če so – bolj ali manj –  Sorosovi ali pa,  kar je skoraj isto, Kučanovi, jih ne bi smeli  obkrožiti na volilnem listku, ker bo njihova  oblast v vrhu EU gotovo  pripeljala EU v vojno. Pa tudi ves svet.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine