11.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Nekaj misli o Reporterju, ki postaja vse bolj levičarski!

Janša, ukini prisilni RTV-prispevek! Reporter št.15. Janša zlorablja krizo za volilne namene!? Reporter št.13. Mi nismo Janševi, Janša ni naš! Reporter št.12. So Janševi vladi šteti dnevi? V štev. 16. V vseh teh navedenih številkah je ogromno laži, ki jih ne bom ponavljal, ker je tega preveč. Nesramnost tega levičarskega Reporterja je veliko hujša kot levičarski mediji, med katere sodi najbolj pokvarjena Mladina in sedaj prednjači Reporter!?

 

Zelo lepo povedano v Reporterju št. 15, vendar bi prav tista gospa, ki je to napisala, če bi se zares to zgodilo, nasprotovala, sicer pa bi levičarji nadaljevali z revolucijo, vendar če bodo grozili in šli na cesto, naj vedo, da bomo šli tudi nekomunisti in ne bomo več dovolili tej komunistični bandi uničevati Slovenije. Nemirna Slovenija je samo zaradi nevednih levičarjev, ki delujejo po fašističnih zgledih. Na ekranu RTV vidimo občasno parolo: »Ko gre zares, smo skupaj?« Lepo povedano, vendar prav zaradi neprestanih sovražnih dejanj levičarjev, ta parola na žalost ne drži!

V Reporterju štev. 12 pa: »Mi smo Janševi, Janša ni naš!« In nadaljuje napad na Janšo. V zadnjem Reporterju pa kar napove: »So Janševi vladi šteti dnevi?«  Nikakor ne! To je le trditev v levičarskem Reporterju. Janševa stranka pridobiva veljavo in ni potrebe, da delate v Reporterju toliko negativne propagande proti Janši, ker imamo že preveč negativnih časopisov, kot so Delo, Večer, Dnevnik, da ne omenjam tiste neolevičarskofašistične Mladine, ki bi jo morali ukiniti, če hočemo Slovenci živeti v miru. Levičarji uničujejo Slovenijo, tega jim ne smemo več dopustiti! Janša je povabil v vlado tudi levičarje kot je npr. Pivčeva, ker je bil vedno odprt za vse, če pa bo ta začela rovariti, kar že da slutiti, naj se zaveda, da je v naslednji vladi ne bo več, ker bo izločena. Tisti tip, ki je prišel za predsednika vlade po neumnosti, je odstopil, ker ni znal naprej. Sedaj rovari proti vladi, jaz mu svetujem, da gre nazaj v tisti levičarski Radio Ga Ga kamor spada tudi nekdanji klovn Šarec.

Kot piše v Reporterju, ni resnično, da Janša na veliko razdeljuje davkoplačevalski denar, ker trenutno pomaga vsem, ki jih je prizadela ta kitajska bolezen koronavirus. Vendar kriza še prihaja, ker posledice bodo zelo hude, celo v nekaterih državah bo nastala lakota, ponekod je že. Kaj se bo dogajalo v Janševi koaliciji, pa zares še ne vemo, kar trdi publicistka iz Reporterja, seveda ni resnično . Če misli na Pivčevo, ki naj bi Janši zarila nož v hrbet, naj se zaveda posledic, ki jim ne bo prizaneseno, to ni grožnja, kar bi levičarji takoj širili laži, ampak opozorilo, ki pove, da smo svobodni ljudje, ne morda kakšna skrajna desnica, ampak demokratični, ki bomo morali narediti konec tej komunistični pokvarjeni falangi. Janša seje in sadi in bo tudi sadove pobiral on! Vsi bomo imeli koristi. Za kmete pa ni Pivčeva še kaj dosti naredila. Leporečje in obljube so zelo ohrabrujoče, upam, da ne bo ostalo le pri obljubah, kot se je dogajalo za časa ministrovanja v prejšnji vladi Židana v času, ko je ministroval, ni naredil ničesar za kmete, je pa obljubljal veliko! Da sem bil tudi sam za Pivčevo, ker sem komaj čakal, da se znebimo Erjavca, ki je Sloveniji naredil ogromno škode, če naj omenim samo arbitražo, za kar bi moral odgovarjati. Da se je brezposelnost povečala, ni nič novega, to se dogaja sedaj po vsem svetu in se bo še povečevala, tako da bomo prekoračili krizo iz leta 1929! Za sedanje veliko odpuščanje delavcev v Velenju nekdaj uspešne tovarne bele tehnike Gorenje pa so krivi levičarji, ki so s takim veseljem sprejeli Kitajsko za lastnika. Morda jim je bila všeč komunistična Kitajska, ki ima največ bogatinov-tajkunov na svetu. Ne razumem pa, kakšne »bombončke« naj bi Janša delil upokojencem? Sem upokojenec in nič o tem ne vem? Da se bo nezadovoljstvo še povečevalo, je jasno in že omenjeni problem naraščanja brezposelnih, kar tudi levičarski sindikati s svojimi grožnjami ne bodo nič uredili, če ne bodo raje lepo sodelovali z vlado in ji ne za vsako ceno nasprotovati prav sedaj, ko je ves svet v veliki krizi, ki se na žalost še poglablja!

Povem naglas, da ne potrebujemo nikakršne nove vstaje, kjer bi kamenjali politike z granitnimi kockami, ker se prav lahko zgodi, da bi dobili povratni udarec, pa ne, kot trdijo levičarji, od ekstremne desnice, ampak od demokratičnih-svobodnih ljudi. Vsa Evropa se obrača, če tako rečete v desno, vendar je, če sploh, tudi nekaj ekstremistov, zato moramo vsak ekstremizem zatreti. Sedaj je tega največ pri levičarjih! Tam v evropskem parlamentu sedijo in kvarijo podobo Slovenije, ena teh je  levičarka Fajonova in še katera, med njimi je tudi za moje pojme ena največjih uničevalk slovenske pomladi Ljudmila Novak, ki so jo nevedni Slovenci potem še nagradili in izvolili v evropski parlament! Ko smo Janšo pospremili v zapor, smo vedeli, da ni pravice, in prav tedaj, ko je bila Novakova v DZ, je delovala destruktivno, za kar so jo pozneje upravičeno izžvižgali, ker ni prav nič res, kot sama trdi, da je kristjanka in menda se ima za desničarko, kar ni res,  ker ima preveč hudobije v sebi!  Sedaj ne miruje in napada tednik Demokracija, omenja sicer dva tednika, menda je mislila tudi na Reporter, pa pričakujem, da bo za Reporter spremenila mnenje, ker postaja levičarski. Glede tiste nastavljene izmišljene Patrie pa si ne morem predstavljati, da ne bi prišli pred sodišče tedanji sodniki, tožilci, ker če do tega ne pride, nočem več slišati o nekakšni enakosti vseh državljanov. Da ne bom preveč zašel, naj še enkrat poudarim, da je v navedenih številkah Reporterja ogromno laži, ki že prekašajo levičarske laži v levičarskih medijih! Sedanji napadi na vlado so predvsem s strani nekdanjega nesposobnega levičarskega predsednika vlade in njegovih levičarjev, bodo pa kmalu šli v pozabo.

Zakaj nekaj ne napišete o tej pokvarjeni nesposobni mafiji pri OZN, kot je npr. levičarska skorumpirana organizacija WHO, katero je prav Trump prvi kot predsednik ZDA označil za nepošteno in menda bo prekinil plačevanje. Lepo in prav čestitam Trumpu, ki ga levičarji kar naprej sramotijo, pa je najbolj pameten predsednik, takih manjka v svetu, posebno v precej levičarski nesposobni EU!

Silvan Štokelj

Zadnje novice

Sorodne vsebine