10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Moj katastrofični pogled na sedanja prizadevanja za zrušitev Združenih držav Amerike

Ko sem danes na teletekstu slovenske glavne televizije prebrala članek, iz katerega je bilo razvidno, da Evropa podpira proteste v ZDA, sem se resno zamislila in si rekla: «Et tu, Brute?

 

Obšla me je misel, da niti morebitni pobegli virus niti čakanje svetovne levice na katerega od surovih ravnanj policije do temnopoltih v ZDA ne moreta biti naključna. Navsezadnje, tudi v času vladanja predsednikov pred Donaldom Trumpom, zlasti iz demokratske stranke, so se dogajale podobne kriminalne zgodbe, v katerih so beli – pa tudi temnopolti – policisti izvajali nesprejemljivo nasilje, celo nad nedolžnimi. Vendar reakcije niso bile tako močne. Zakaj?

Po mojem mnenju zlasti zaradi tega, ker načrti svetovne levice (komunistov) za uničenje Združenih držav Amerike še niso bili dokončno pripravljeni, tako kot so sedaj. Okrepljene velesile pa so zdaj že povezane. Te so: Nemčija pod vodstvom v komunističnem delu Nemčije vzgojene Merklove: Rusija s predsednikom iz KGB; Kitajska z obljubo, da bo najkasneje čez dvajset let najmočnejša država na svetu, in skoraj izključno judovska svetovna bankirska združba, ki vse bolj propagira izselitev najboljših (izvoljenih?) na kak primernejši planet od Zemlje. Vsi ti so brez dvoma že do skrajnosti nestrpni do vsakršnega uspeha ZDA, še najbolj pa jih moti gospodarski. Prav gospodarstvo pa je bilo – pred pandemijo iz kitajskega konca – paradni konj Trampove administracije. To je torej tisti njegov strašni fašizem in rasizem.

Zaradi vsega povedanega, sem skoraj povsem prepričana, da bodo ZDA v kratkem še huje napadene. Še zlasti, če bo na volitvah spet zmagal Trump. Vse to pa pomeni, da se je tretja svetovna vojna v bistvu že začela. Zakaj? Zato, ker je plenjenje in ropanje prva človekova pravica na spisku komunističnih vrednot. Te pravice pa ameriška ustava ne priznava. V komunizmu pa je glavno pravilo, nihče naj ne bi imel ničesar, da bi imeli vsi enako.

Franca Buttolo, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine