11.5 C
Ljubljana
nedelja, 29 maja, 2022

(PISMO BRALCA) Masleša – to je škandalozno!

Piše: Franc Trunk

Sodni svet je praktično javno pozval maslešo, da mora javnosti dokazati ustrezno/veljavno ‘stručno spremo’ in ustrezni/veljavni pravosodni izpit – vse ob Pilatovskem umivanju rok, da sodni svet ni pristojen za preverjanje usposobljenosti/strokovnosti sodnikov, ki jo le ti dokazujejo zgolj z uradnimi listinami/diplomami pristojnih državnih institucij…

No ja, videti je, da tudi s ponarejenimi/kupljenimi yugodiplomami, da ne omenjam tistih udbaških krivosodnih spak, ki še dandanes na temelju šlosarskih komunističnih izkušenj krivosodijo SLOVENKAM/SLOVENCEM, ker so bili in so dovolj politično predani udbaškemu izročilu levičarske drhali…

Kategorija Časa je neizprosna in le ta bo nedvomno postavila maslešo v eno od navedenih skupin. O izboru skupine bo odločal sam masleša, ki se zaenkrat še vedno kiti s spornima/ponarejenima/neustreznima dokaziloma o ‘stručni spremi’ to je nežigosano diplomo in potrdilom o ‘opravljenem’ pravosodnem!? izpitu, ki ne izpolnjuje zakonsko predpisanih rokov!

V kolikor bi bili v sodnem svetu člani sodnega sveta kredibilne osebe z integriteto samostojnih strokovnih osebnosti, bi masleši že pred meseci postavili – s kategorijo Časa omejen pogoj, da se mora izkazati z veljavnimi listinami ‘stručne spreme’!

Vendar ne – šele na večmesečni pritisk ozaveščene javnosti, se je v tem primeru mrtvoudni sodni svet odzval in odločil za jalov poziv masleši, katerega ni omejil z odprtim časom, niti z napovedanimi sankcijami v primeru, da bo masleša ignoriral poziv sodnega sveta!

Vsi, ki nimamo ribjega spomina, tako značilnega za zrojeno levičarsko drhal, še živo pomnimo, kako ekspeditivno se je odzval sodni svet v primeru suspenza in kasnejšega udbaškega pogroma zoper sodnika g. Zvjezdana Radonjića, ki je s poštenim! sojenjem v primeru udbaškega konstrukta zoper g. dr. Milka Noviča krnil splošno podobo udbaško političnega krivosodja RS!

Če je kaj škandalozno – je škandalozno predmetno diametralno delovanje sodnega sveta, za katerega je evidentno, da je zgolj orodje v rokah udbaške sodrge globoke države, ki so jo lasti udbaški boter milan kučan, kateri se v njemu lastni zločinskosti trudi javno negirati obstoj globoke države, ob tem pa se dementno načetemu udbaškemu botru milanu kučanu že krave režijo…

Ostaja odprto vprašanje, čemu sodni svet deluje tako diametralno, kot se je to izkazalo v primeru – za sedaj – evidentno neustrezne ‘stručne spreme’ že tako osebnostno problematičnega masleše, za katerega je moč javno prebrati utemeljen podpisan zapis, da je vse prej kot ustrezna oseba/osebnost že za položaj ‘navadnega’ sodnika, kaj šele vrhovnega sodnika, da ne omenjam položaj samega predsednika Vrhovnega sodišča DRŽAVE REPUBLIKE SLOVENIJE, ki je po nekaterih merilih eno izmed prvih pet vplivnih – političnih! – funkcij v državi RS.

Javno se je nedvomno potrdilo, da oblastna ignoranca masleše še dodatno krni že tako nično zaupanje/spoštovanje v pravosodje RS, ki je dejansko primarno dobesedno krivosodje, ki je obremenjeno s političnim rezultatskim sojenjem!

Vse to in nedelovanje sodnega sveta še dodatno potrjuje že predhodno dokazano dejstvo, da udbaštvo levičarske drhali z udbaškim botrom milanom kučanom na čelu v celoti obvladuje tudi krivosodje v RS – vsa čast redkim izjemam, ki v tako neprijaznem okolju udbaškega krivosodja še vztrajajo in se v spoštovanju Zakona in Ustave RS trudijo, da bi v RS pravosodje kot tako preživelo, morebiti celo prevagalo nad udbaškim krivosodjem …

Saj ni res, pa je…

Času Čas…

 

Franc Trunk

veteran vojne za Slovenijo

Sorodne vsebine