30.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

Maribor Slovenski nekoč, danes in nikoli več

Po drugem krogu občinskih volitev pa se je tudi na Štajerskem zrušila Slovenija. Drugače ne moreš reči za rezultat volitev v Mariboru, ko na oblast pride oseba, ki je imela kar ‘zanimivo’ preteklost, saj so kar nekaj oseb našli v Dravi mrtve, ki pa so se pred smrtjo sestajali s čudnimi osebami v lokalih, katere je lastnik Srb- župan Maribora. V letu 2016 februarja je v Mariboru izginil vrhunski študent prava Domen, prav tako isto leto še Klemen in Peter in vse te mlade fante so našli v Dravi, reki katera teče mimo lokala kateri je lastnik sedanji župan Maribora.

 

Kakšno naključje in tako je tudi štajerska prestolnica padla v roke balkanskega kriminala- jugomafije, kot sta že Ljubljana, kjer župan pobija obrtnike, ko jim ne plačuje dela in spolno posiljuje slovenske matere- apotekarke in takšen Srb je še vedno na prostosti. Tudi župan Velenja, ki v enopartijskem mestu, naredi vse proti slovenski glasbi in slovenska mati v tem rdečem mestu nima nobene možnosti za službo samo zato, ker je slovenska mati in govori slovensko v Velenju. Tu župan poveličuje rdečo zvezdo in kljukast križ kar ponazarja diktatorskega politika, kateri poskrbi, da je ministrica za pravosodje Katičeva- desna roka Kontiča, ki skupaj poveličujeta zvezdo-simbol protislovenstva. Sedaj je sodišče-Celje,Velenje popolnoma antislovensko, saj, če rešiš nekomu življenje, ko obvestiš inšpekcijo o nepravilnosti servisne storitve avtomehanika s ponarejenim računom za menjavo motorja, ki ga je izdal 6 mesecev po prijavi, v vrednosti 252 eur, za kar se je gotovinsko pri prevzemu plačalo 500 eur, mehanik pa ni dal ne računa in ne garancije, le rekel da se naj avta čim prej znebi, o čemer je bil seznanjen inšpektorat, predsednik države, varuhinja človekovih pravic in mediji-RTV, Nova 24,POPTV in ta avto je po servisu še vedno smrtno nevaren, kar je potrdil tudi izvedenec in cenilec, ti sodišče katerega oblast ima Katičeva odredi kazen in obremenijo te s stroški, ki presegajo dvakratno vrednostjo tega avtomobila- vw sharan famly.

Pa to še ni vse, saj Celjsko sodišče v Velenju, da odgovor na zapisnik policije o grožnji z smrtjo, da to ni nič, ker tisti, ki grozi in je ukradel izdelke, še ni likvidiral osebe-obrtnika, ki jih je izdelal za to stranko, ki jih ni plačala ali vrnila. Ker ta stranka grozi obrtniku z likvidacijo-umorom, mu zato tudi ni potrebno nič plačati, kar je ukradel in preprodal – 152 eur, kar je za slovensko pravosodje nizka vrednost in po pravu je normalno, da se Slovencem ne plačuje ali pa se jih zakonsko likvidira. Da pa je to sodišče tudi nepismeno, pa dokazuje razsodba na kateri ni niti ena beseda priimka obrtnika pravilno napisana. V Velenju se piše in govori le še srbovelenjsko. Sedaj bo tako tudi v Mariboru in le tri ure v novem letu 2019 je v Dravi utonil spet 21 letni Štajerc za kar je odgovoren novonastali župan in čez leto dni v Mariboru ne bo več Slovencev, bodo le še Štajerski jugohlapci, tisti ki bodo še živi in delali v zastrupljenih lakirnih halah. Štajerci ste pozabili kaj so Srbi delali v Vukovarju in Srebrenici, oni sedaj te grozote kažejo v Ljubjani-posilstva, v Velenju grožnje s smrtjo in tudi Maribor je že srbski, kar bi povedal mladenič, ki je zaradi tega utonil v reki, ki teče skozi Srbsko mesto Maribor, katero je nekoč bilo slovensko, ko je bil še župan Slovenec-Kangler. Če bi g. Kangler naredil kot je rekel, da bo meja na Trojanah, bi sedaj naša dežela Štajerska bila že druga Švica in na Trojanah, ko kupiš krofe bi se spet slišala slovenska glasba.

Škoda, da je ta narod duševno nepismen in na volitvah voli jugomafijo, seveda posledice tega pa nosijo vsi kot visoko izobraženi – dr.jugohlapci in plačujejo visoke davke za neskončno požrešne partijskolevičarske politike s Kučanovskimi priimki na mehki ć. Zato Štajerci, Slovenci, Gorenci, Dolenci, Korošci, Notranjci, Primorci, Prekmurci in vsi, ki živite v tej državi ne bodite hlapci sorosrbopartijskemu enoumju in uprite se temu, ne hodit v službe za dvakrat nižje plače kot je socialna podpora islamskim skrajnežem in si ogrožati življenja, ko se vsak dan vozite 50, 100 in več kilometrov v srbopartijski centralizem- Ljubljano in si 99% zagotovite, da pokojnine ne boste nikoli dočakali živi. Zato narod Slovenski zaupaj v lastno zemljo, rodni kraj, tebi pripada denar, ki ga krade kučanističnodiktatorska država lastnemu narodu in se raje upri zločincem sedanje leve vlade in bodi ponosen, da si Slovenec in ko bo teh Slovencev-Slovenk 10, ali 100, ali 1000, ali 100000 in se bodo uprli levičarskosrbski zločinski okupaciji, bo Slovenija postala spet svobodna dežela na sončni strani Alp, kjer bodo kmetje dobili zaslužek za svoj trud, in delavci pravo plačilo za svoje delo, obrtniki bodo spet svobodno živeli in država bo za svoj aparat dobila le 10% – desetina od pridnih ljudi, kolikor ji tudi pripada kar obstaja človečnost, če je seveda demokratična država. Prebudili so se Francozi, Avstrijci spet mislijo s svojo glavo, tudi Madžari so ponosni sami nase in čas je da tudi Slovenci – Štajerci spregledajo in se uprejo proti zločincem z enoumjem in njihovim medijem in tako naredijo spet svobodno deželo na tej lepi zemlji – na sončni strani Trojan.

Andrej Jevšenak

Zadnje novice

Sorodne vsebine