17 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Laži Sunčičeve

Javljam, se sicer z zamudo ker sem komaj prišel iz bolnice kjer sem imel dve operaciji. Doma so me čakali izvodi raznih reviji med drugim tudi Reporter. Zgrozil sem se nad člankom napisanim s strani Maje Sunčič v Reporterju štev.:13, naslov:Janša zlorablja krizo za volilne namene!

Pred tem sem opazil podobno grozljivko napisano v Mladini in tam je bila tudi fotografija Meseca. Moj članek pa je glasil: Neskončna nesramnost Luka Meseca in tednika Mladina, ki so ga objavili v Demokraciji štev.13, naknadno ste objavli tudi v vašem tedniku Reporterju štev.14. Članek je v pravem nasprotju s člankom Sunčičeve. Nekdo mi je sicer rekel nikar se ne razburjaj ker ni imela časa premisliti ko se je s tekstom na hitro vračala iz Murgelj kjer so ji napisali članek ali dali takop navodilo!?

Kakorkoli že v njenem članku je polno laži in napisan točno v najbolj kritičnem času ko so vsi levičarji znoreli ko je postal Janša predsdnik vlade kar mu vsi čestitamo še posebno ker je nastopil prav v času največje krize tega sveta. Janševe odločitve skupaj s celo vlado so odlične, vendar bniso po volji levičaskim fašistom ki še asedaj ne vedo da denar ne raste na drevju! Prav to nam daje moč da bomo Janšo po končanem tem krajšem mandatu ponovno izvolili!

Ne bom podrobnosti sedaj ko sem na okrevanju bom pa v bodočem času odgovoril na vse njene pokvarjene in lažne trditve, zahteval pa bom objavo v vašem tedniku do tedfaj pa lep pozdrav Silvan Štokelj

Zadnje novice

Sorodne vsebine