18.7 C
Ljubljana
nedelja, 13 junija, 2021

Koordinacija Združeni za Slovenijo: Začenjamo zbirati podpise podpore Vladi RS

Koordinacija Združeni za Slovenijo začenja z današnjim dnem zbirati podpise podpore Vladi RS. 

Povezava do peticije: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3_HqeUOJcH5kH2AW4ZMzPVmkNWqpyfPDr-xxuV46dUZva3A/viewform

Peticijo smo naslovili: »Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada potrebuje nas!« Izraziti želimo zahvalo sedanji Vladi, da je Slovenija zaenkrat ena najbolj uspešnih držav v boju s koronavirusom ter jo hkrati podpreti pri njenem bodočem delu v korist vseh državljank in državljanov.

Zakaj je nujno izraziti podporo Vladi RS:

Prepričani smo, da velika večina državljank in državljanov Vlado RS s hvaležnostjo podpira v njenih protikriznih prizadevanjih. Slišan mora biti  tudi njihov glas, tako v medijih kot na slovenskih ulicah! Ne le glas strank nekdanje vlade, njihovih državno financiranih satelitskih organizacij in največjih medijev, ki poskušajo preko laži, podtikanj in javnih provokacij onemogočiti normalno delovanje države v kriznih časih.

Poudarki iz peticije:

  1. LMŠ, SD, Levica in SAB, njihove satelitske organizacije in največji mediji od prvega dne nove vlade z lažmi, podtikanji in javnimi provokacijami rušijo vlado z namenom, da država pri soočanju s korona krizo ne bi bila uspešna.
  2. Nova vlada je takoj po imenovanju, 13. marca 2020, v izredno težkih razmerah hitro, požrtvovalno in učinkovito pomagala slovenskemu zdravstvu, nakupila nujno opremo, ki je ni bilo; izvajala varnostne ukrepe za preprečitev širjenja epidemije ter sprejela nujne ukrepe za blažitev socialnih stisk državljanov ter gospodarstva
  3. Slovenija v naslednjih mesecih nujno, bolj kot kadarkoli po osamosvojitvi, potrebuje sposobno in močno vlado, ki se bo učinkovito in preudarno spopadala z zahrbtno epidemijo ter učinkovito in solidarno reševala težke socialne in gospodarske posledice epidemije.
  4. S svojim podpisom bomo državljanke in državljani Vladi RS stopili v bran, se ji za dosedanje dosežke zahvalili in jo množično javno podprli pri njenem nadaljnjem delovanju. Mi potrebujemo vlado, ki zna in zmore delati  v našo korist, Vlada potrebuje nas, da bo lahko še naprej uspešna!

Zahvaljujemo se za  podpis peticije in prispevek k uspešnemu razvoju Slovenije!

Aleš Primc, Gorazd Pučnik, Simona Purkat, Tone Kuntner, France Cukjati, dr. med., Metka Zevnik, dr. Ciril Zevnik, dr. Janez Juhant, mag. Andrej Aplenc, dr. Matevž Tomšič, dr. Jože Rant

Za koordinacijo »Združeni za Slovenijo«

………………

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine