26.3 C
Ljubljana
torek, 15 junija, 2021

Ko te klovn gleda v oči in istočasno laže

TARČA TV SLO z dne 10. 12. 2020 je razkrila vso bolnost opozicije in pro/udbovskih medijev, ki delujeta z roko v roki kot sluge v službi pro/udbovske globoke države, tisto bolnost opozicije in pro/udbovskih medijev, ki ne morejo in ne morejo razumeti, da se oblast v demokratični družbi/državi menjuje, vse v odvisnosti od ne/zadovoljstva volilnega telesa. Slednje nerazumevanje je današnji opoziciji položeno že v zibko, tudi tedaj, ko ji je Dolanc 9. 9. 1972 ‘za/pel’: »Vsem mora biti jasno, da smo pri nas na oblasti mi, komunisti, kajti če ne bi bili mi, bi bil kdo drug, vendar temu ni tako in nikoli ne bo!«

 

Prolevičarska politična agitatorka tov. Erika Žnidaršič z njej lastnim delovanjem ni uspela skriti intelektualne revščine današnje opozicije, pri čemer je potrebno le dodati, da tov. Matjaž Han v njemu lastnem javnem izvajanju zasluži ‘oskarja’ za najboljšo predstavo iluzije – tistega česar ni, vse v situaciji, ko je vladi očital razmetavanje denarja vs. protikriznim ukrepom zaradi COVID-19!?

V odsotnosti prvega levičarskega lunatika, je za poniževaje in podcenjevanje zdrave pameti poskrbel javno lažnivi Šarec. Če kdo med opozicijo ni zmogel prikriti intelektualne podhranjenosti, je to poniglavi doživljenjski lastnik 6/šestih!? popravnih izpitov na lesnohlodarski šoli, tako se je – v nasprotju z množico uradnih javno objavljenih slikovnih materialnih dokazov, ki izkazujejo javno podporo celotne opozicije raznoraznim politkolesarskim  uličarjem/zdraharjem ala ‘vohunček Murči’ v rušenju vladnih proticorana ukrepov, vse v času, ko je bilo tovrstno zborovanje prepovedano – v poniževanju zdravega razuma maloumno javno zlagal, citat: »Pozivamo pa tudi mi v opoziciji ves čas, da se morajo ljudje držati ukrepov.«… Oj ti laž, nesmrtna duša vsega, kar je povezano s častilci medvojnih in povojnih komunističnih klavcev.

Še dobro, da je imel lažnivi skakalec v prazni bazen kvalitetno masko, sicer bi mu lažnivi nos zrasel vse tja dol do popka pristranske Erike, ki je prav nevljudno notorično vpadala v besedo predstavnikom pozicije, vse, ko je pustila predstavnike opozicije, da so ‘v miru’ zaključevali njim lastne blodnje… Že videno!

In potem ti gre tak dokazani maloumni lažnivec samoodstopljeni! predsednik Šarčeve vlade javno očitati dvoličnost ministru MNZ, z očitkom, citat: »Če pa ljudje ne zaupajo vam, gospod Hojs, nepreklicno odstopljeni, pa ste še vedno tukaj – že to je en tak primer. Ja, potem pa ni čudno, da vam ljudje ne zaupajo.«

Bolno! Ko se samoodstopljeni metalec puške v koruzo, ki mu je zaradi tega edino mesto na smetišču politike – še vedno mota tukaj med nogami tistih, ki se trudijo zoper COVID-19.

Minister Hojs je samoodstopljenega peka krofov, ki se boji prepiha pohvalil za vrhunsko sprenevedanje v njemu lastnem zavajanju javnosti, kar je pek krofov dokazal tudi z izjavo, da se ‘v KUL koaliciji ne otepajo odgovornosti, temveč so dva meseca trdo delali. Rezultat je usklajen sporazum še nesojene koalicije KUL, v katerem je usklajena vsebina’!?

Halo, pa kdo je tu zdaj nor – če so se tako dobro vsebinsko uskladili v nesojeni koaliciji KUL, čemu je metalec puške v koruzo ‘čivknil’ Jožetu P. Damijanu (op.a. nič več potencialnemu, pač pa evidentno že odpisanemu potencialnemu mandatarju…), da se JPD v usklajevanju KUL obnaša kot vegetarijanec na kolinah!?

Zbogom še tisti ščepec lesene pameti, dobrodošla maloumna laž!…

Vse to na dan, ko je Računsko sodišče RS objavilo porazno revizijo o v milijardah Evrov preplačani sanaciji državnih bank, ki so jih v času pro/udbovsko pogojenih levičarskih vlad izpraznili s temi levičarskimi vladami zlizani tajkuni!                                                                      ! Današnja opozicija pa nič, tov. Matjaž Han pa nič, politkolesarski uličarji pa nič, uličarski zdraharji pa nič, nekulturni ‘kulturniki’ pa nič, raznorazni čordići pa nič, raznorazni anisi pa nič, nenazadnje, vsi tisti, ki jim samostojna Slovenija ni bila, ni in nikoli ne bo intimna opcija – pa nič!

Raznorazni levičarji, kaj od zapisanega ni res?

Franc Trunk, Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine