10.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Ko s smrtjo osebno za/grozi Zlatan Ćordić

Piše: Franc Trunk

Po uradni prijavi predloga za pregon, ker je jugonostalgični (poulični) nasilnež Ćordić (op.a. kateremu samostojna RS evidentno ni intimna opcija) osebno zagrozil uslužbenki ministrstva za kulturo s smrtjo, je nasilnež Ćordić ob upoštevanju ustavne določbe enakosti pred zakonom v resnih težavah, kjer ga niti njegovi štirje otroci ne morejo rešiti.

Maščevanje z osebno grožnjo smrti uradni osebi, ki svoje delo opravlja zakonito, vse znanega dne, ob znani uri, na znanem mestu, v znanih okoliščinah, je zelo hudo kaznivo dejanje po 299/4. čl. KZ-1, kjer ti organi pregona z lahkoto ‘pribijejo’ večletno zaporno kazen.

Če bo imel Zlatan Ćordić to ‘srečo’, da bo predmetno prijavo obdeloval pro/udbovski tožilec Primož Suknaić, se bo Čordić tik-tak znašel v priporu, kjer ga čaka pograd v usrani celici majhnosti ca. 3 x 2 metra. Ob štirih otrokih se bo Ćordić – vse v človeka nevrednih pogojih – prej kot v letu dni ‘omehčal’ do stopnje, da bo pristal na izsiljevanje pro/udbovskega tožilca Primoža Suknaiča po samopriznanju kaznivega dejanja, kar bo Ćordiću omogočilo odpravo pripora in nekaj let manj aresta!

Če bo imel Zlatan Ćordić to ‘srečo’, da bo njegovo kaznivo dejanje po ‘dirigiranem hišnem redu’ dodeljeno ravno pro/udbovski sodnici Alji Kratovac ex Prokopović, se bo Ćordić obsojen na večletno kazen zapora po skrajšanem postopku tik-tak znašel na pogradu v usrani sprejemni celici zapora Dob majhnosti ca. 3 x 2 metra, kjer ga čaka pograd in usrana školjka brez WC-papirja, kjer tovrstni ‘sprejem’ lahko traja tudi cel mesec.

Nato sledi večletna premestitev na pograd, recimo v sobo s petnajstimi! arestanti, med katerimi je nekaj nedolžnih, nekaj pa pravih kriminalcev, kjer bodo Ćordiću omogočeni obiski ‘za steklom’ brez dotika, brez objema, da bi na ta način staršem/ženi/otrokom onemogočili dobavo mamil v arest…

Tu se lahko Ćordić nadeja zanikrnega nezakonitega poigravanja z njegovim življenjem, ki ga izvajajo razni psihopati kot sta npr. pro/udbovca Jože Podržaj in Bojan Majcen, ki kot Bogova (op.a. v uradno dokazanem kršenju temeljnih človekovih pravic) de-facto! nezakonito! odločata o tem, kdo bo kako preživel čas v arestu…

Se-ve-da bo Ćordić deležen tudi obvezne prevzgoje v arestu, kjer bodo nad jim ‘bildale’ lastno intelektualno podhranjenost razne zanikrne vaške zaporske vzgojiteljice iz okoliških vasi Doba, katerim edini cilj prevzgoje je potrditev samopriznanja kaznivega dejanja. Ob tem se lahko Ćordiću zgodi celo ta ‘sreča’, da bo naletel na zanikrno vaško vzgojiteljico, ki ga bo ‘učila urejenega zakonskega življenja’ na lastnih izkušnjah življenja v katerem ima štiri otroke s petimi različnimi moškimi…

Pro/udbovska naveza Suknaič-Kratovac & Co. z lahkoto poskrbi, da se vse to lahko zgodi Ćordiću, po tistem, ko je izgubil privilegij kulturnika v katerem mu je RS plačevala določene prispevke, izgubil pa ga je zato, ker je protizakonito zatajil status samostojnega podjetnika, kjer je po javnem poročanju za leto 2019 uspel realizirati več deset tisoč € dohodka.

Pro/udbovska naveza Suknaič-Kratovac & Co. z lahkoto poskrbi, da se vse to lahko zgodi Ćordiću po tistem, ko je osebno! zagrozil maščevanje s smrtjo uradni uslužbenki ministrstva za kulturo, ki je zgolj zakonito opravljala njeno delo.

No ja, ima pa Ćordić tudi svojega Jokerja v rokavu, pro/udbovska zanikrna svojat znotraj organov pregona namreč ne obsoja z njo kompatibilnih jugonostalgikov, ki jim samostojna RS ni intimna opcija – za njih je pravočasno poskrbel sam bivši udbovec No. 1 Milan Kučan, ki je v njemu lastnem krivosodnem inženiringu uredil vse potrebno, da so oproščeni v prepoznanem modus operandi, kjer pro/udbovsko krivosodje iz nedolžnih žrtev dela kriminalce, iz evidentnih kriminalcev pa nič krive državljane RS!

Zadnje novice

Sorodne vsebine