10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Kliči K za umor (Slovenije)!

Kakorkoli razmišljam, iz kateregakoli političnega gledišča opazujem sedanje in preteklo dogajanje okoli “drugega tira”, ki Slovence vodi v smrt,  vedno pridem do sklepa, da bomo denar za ta tir dobili samo  v primeru, če smo EU trdno zagotovili, da bo ostala južna meja naše države odprta za ilegalni pretok,  pretok lažnih beguncev in ogromnih vsot denarja, ki ga  ti prenašajo in odnašajo mimo vsakršne kontrole.

 

Denar za drugi tir je že razdeljen, pa še premalo ga je za vse, ki so čakali nanj. Pripravljajo že prepričljivo dokumentirano prošnjo za novo posojilo. Kriv bo gospod predsednik vlade, v to ne dvomim. Čeprav nima pojma, kaj v resnici počne. Ampak, kolikor je znano, ni slaboumen, zato je za ves ta kriminal odgovoren. Saj vendar ni samo Kučanov cucek, navsezadnje, levica vsevprek vrešči, da so vsi ljudje, tudi če to v moralnem pomenu te besed niso.

Zato sem prepričana, da je “drugi tir” v resnici največja nevarnost za Slovence po drugi svetovni vojni. Njegove finančne teže, ki nam jo nalaga najbolj skorumpirana evropska birokracija (v odhajanju) ne bomo vzdržali. Socialno čuteča levica v različnih strankah, najbolj pa v Kučanovi stvarni ali realni eliti, ki ima že milijarde, ne samo milijone, ta levica bo uživala v kapitalističnih državah in se skušala čim bolj vključiti med največjo človekoljubno gospodo  na svetu. Da, tudi Slovenci smo lahko uspešni. Samo mejo je treba odpreti in za to prejeti denar, veliko denarja. Pa “en K…. gleda slovenski narod, ki ga , po najnovejših  raziskavah, v resnici sploh ni!  “J….. pas….. mater!¨, če se izrazim v jeziku slovenske največje pesnice, ki jo predlagam za Nobelovo nagrado.

Franca Buttolo, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine