10.4 C
Ljubljana
sobota, 15 maja, 2021

Klakočar Zupančičeva sodnica pa taka…

Če sem pred leti z nekoliko nejevere sprejel prvotno izjavo vsesplošno mednarodno uveljavljenega strokovno priznanega g. prof. dr. Boštjan M. Zupančič, ko je za časnik Večer v intervjuju »Če norci uporabljajo zakon« izjavil: »Pri nas pa vem za konkretne primere ljudi, ki so retardirani in so naredili pravno fakulteto, ker jih nihče ni vprašal, koliko je dva in dva.«, se njegova izjava kot aksiom potrjuje iz dneva v dan.

 

Dandanes se lahko le prezirljivo nasmehnem tistim intelektualno podhranjenim jugonostalgičnim sodnikom/sodnicam, ki jih je v kontekstu socialistične negativne selekcije ‘zadelo’ pro/udbovsko trajno poslanstvo sodniške toge.

Od pro/udbovskega tov. Branka Masleše, ki zlorablja sodniško togo vrhovnega sodnika za tepihovanje drugače mislečih, katere je po navedbi tov. Branka Masleše potrebno zjebati – kot npr. vsega spoštovanja vrednega sodnika g. Zvjezdana Radonjića, preko pro/udbovskega predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani tov. Marjana Pogačnika, ki na nivoju kretena ignorantsko uradno ponižuje/podcenjuje Varuha človekovih pravic g. Petra Svetino, preko ex predsednice Okrajnega sodišča v Ljubljani jugonostalgične tov. Vesne Pavlič Pivk, ki dejansko predstavlja afero na dveh nogah, kjer je med drugimi abotnostmi na pro/udbovsko zabavo prišla v oblačilih s simboli nekdanjega zločinskega diktatorskega režima, do množice jugonostalgičnih ljubljanskih sodnic, ki so na žur večkrat preimenovane zločinske zveze komunistov sedaj zamaskirane v krvavordečo SD prišle v pionirskih uniformah zločinskega diktatorskega režima, do jugonostalgičnih mariborskih sodnikov, ki so se večkrat slikali na žuriranju taiste zločinske SD, smo dandanes priče maloumnega zapisa na facebook-u, ki ga je ‘spesnila’ pro/udbovsko ‘v nulo’ indoktrinirana nadobudna jugonostalgična sodnica tov. Urška Klakočar Zupančič, ex vodja oddelka za etažno lastnino na Okrajnem sodišču v Ljubljani, ki javno blodi, povzeto: »… o velikem diktatorju RS, kjer je COVID-19 dal polet zafrustriranim osebkom s kriminalno preteklostjo in njihovo hudo potrebo po maščevanju… «…

Noro! Vredno 100% bavconsko udbovske indoktrinacije, ki je možna le v do vakuma prepihani medušesni votlini!

In posledica za tovrstno abotnost – uvedba disciplinskega postopka, ki bo v najslabšem primeru prinesel rešitev, da se bo imenovana prodiktatorsko jugonostalgična zafrustriranka s hudo potrebo po maščevanju z/našla v pro/udbovski sinekuri javne uprave, kjer bo imela še večjo plačo, kot jo je imela pred predmetnim medušesnim ‘kurzschlussom’, vse tako kot to velja za ex predsednico Okrajnega sodišča v Ljubljani pro/udbovsko indoktrinirano tov. Vesno Pavlič Pivk, ki dandanes vedri na Ministrstvu za pravosodje!

Farsa! Vredna za obravnavo na za to pristojni instituciji…

Ob tovrstnih javnih izpadih pro/udbovsko kontaminiranih maloumnih zavržnih jogonostalgičnih sodnikov/sodnic ostajajo odprta vprašanja: kje je njihova strokovnost, kje je njihova profesionalnost, kje je njihova odgovornost, kje je njihova nepristranskost, kje je vsaj videz njihove nepristranskosti, …, …, kjer nedvomno velja, da taista sodniška jugonostalgična pro/komunistična sodrga meče slabo luč tudi na preostale poštene sodnike/sodnice, posledično ne čudi nikakršno zaupanje v slovensko pravosodje, ki se sooča z enim najvišjim količnikom izgubljenih tožb pred Evropskimi sodišči!

Saj ni res, pa je…

Puklasti častilci med/povojnih klavcev, kaj od zapisanega ni res?

Franc Trunk

Veteran vojne za Slovenijo

Portorož

p.s.:

‘v nulo’ pro/udbovsko jugonostalgično indoktrinirani sodnici tov. Urški Klakočar Zupančič, ex vodji oddelka za etažno lastnino na Okrajnem sodišču v Ljubljani ponujam javni izziv (op.a. prosto po poslancu SMC g. Gregorju Periču):

»Če javno predloži uradni dokaz, da je veliki diktator JJ zafrustriran osebek s kriminalno preteklostjo, bom Piranskim gasilcem vplačal 1.000 € dobrodelnega prispevka. V nasprotnem Piranskim gasilcem nameni isti znesek pro/udbovsko ‘v nulo’ indoktrinirana tov. Urška Klakočar Zupančič.«

            Razumela!?   

Zadnje novice

Sorodne vsebine