11.8 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Kako slovenski mediji ustvarjajo družbeno realnost?

V četrtek, 8. novembra vabljeni na predavanje doc. dr. Milene Fornazarič z naslovom: Kako slovenski mediji ustvarjajo družbeno realnost?

 

Člane Poslovnega kluba Fakultete za poslovne vede vabimo na predavanje doc. dr. Milene Fornazarič z naslovom:  Kako slovenski mediji ustvarjajo družbeno realnost? Prijave za člane sprejemamo na tej povezavi.

Dr. Milena Fornazarič je strokovnjakinja z dolgoletnimi izkušnjami sodelovanja z mediji na področju medijskega zakupa, vsebinskih in sponzorskih projektov ter svetovanja podjetjem pri trženjskih projektih. Več o predavateljici si je možno prebrati na tej povezavi.

Predavanje je namenjeno izključno članom Poslovnega kluba Fakultete za poslovne vede, ki želijo razumeti slovensko medijsko krajino, njene posebnosti in zakonitosti, trende v razvoju medijskih vsebin zadnjih let ter vpliv medijev na poslovno, politično in  vsakdanje življenje tako v Sloveniji kot tudi globalno.

Vsi alumniji in trenutni študenti Fakultete za poslovne vede Katoliškega inštituta, samostojni podjetniki in predstavniki podjetij, lepo vabljeni da postanete člani našega Poslovnega kluba najkasneje do 7. novembra in si s tem zagotovite udeležbo na predavanju. Vpis v članstvo je možen na tej povezavi.

Prijazno torej vabljeni 8. novembra ob 17:00 v veliko dvorano Fakultete za poslovne vede, Krekov trg 1, Ljubljana (3. nadstropje)!

Zadnje novice

Sorodne vsebine