12.2 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Iztok Šterbenc: Javno pismo Okrožnemu sodišču v Ljubljani

Spoštovano Sodišče, VPS Marija Čarman! Pišem vam v zvezi s povabilom Okrožnega sodišča v Ljubljani, 22.7.2020 II Kr 42358/2018 (sodba Okrožnega sodišča VI K 42358/2018, ki je bila izdana 15.10.2018.)

Najprej želim povedati, da se ne počutim krivega za to, za kar me obtožujete. Plastično rampo sem porušil, ampak zato imam utemeljene razloge in to bi storil še enkrat, ko je govora o ukradeni javni garaži tajkuna Andreja Toša.

Prvi razlog je, da sem bil v garaži le 1,5 ure, kar bi srbski delavec v garaži lahko z lahkoto preverili iz nadzornih kamer. To sem poskušal razložiti tudi delavcu pred rampo, kar zagotovo ni bil Marjan Dolinšek, ker me je zmerjal v srbščini, Marjan Dolinšek ki pa ga vi navajate, pa je čisto slovenski priimek.

Imam videoposnetek, kjer me je žalil v srbščini in zahteval, da plačam 250 evrov za izgubljen parkirni listek. 

Pred plačilnim mestom pri rampi sem pustil 10 evrov in vljudno prosil, naj mi dvigne rampo, in da lahko preverimo čas mojega vstopa v parkirno hišo na kamerah.

Nadaljeval je v srbskem jeziku (Srbi so nas napadli l.1991) in rekel, da ne bo nič preverjal. Ker sem se počutil oškodovan in verbalno v srbskem jeziku napaden, in ogrožen kot leta 1991, sem se odločil zapeljati skozi rampo.

Snemanje žalitev v srbščini sem posnel na svoj mobilni telefon in posnetek bom poslal medijem, da dokažem, da ste lagali, da je šlo za pričo Marjana Dolinška.

Poleg tega me še bolj boli, ker me že 3 leta preganjate v drugi državi v imenu tajkuna, (kot da bi jaz oropal banko) ki je ukradel javno garažo, ki so jo zgradili iz obveznih samoprispevkov naših staršev.

Najbolj primitivno je, kako ste me obtožili in obsodili kot v času Stalina, ne da bi dobili nobeno pisno besedo ali možnost, da bi isto komentiral. Sodbo sem prejel na HRV Policijo.

To je še en od mnogih dokazov, da je Slovenija še vedno globoko v komunizmu, ki jo bo požrl, sodstvo pa koruptivno v rokah udbe in tajkunov.

Po drugi strani se ti isti tožilci sprenevedajo, da so nesposobni in pravno brez moči, ko običajne ljudi, torej mene osebno, oropajo prevaranti iz podjetja Asista d.o.o.  in njegov direktor Matjaž Skube za 200.000 evrov ali pa Miran Oblak za 450.000 dolarjev.

Zanima me, kako zdaj v imenu tajkuna obstaja javni interes, da me tožilci preganjate po uradni dolžnosti, torej v imenu tajkuna Toša, ki je ukradel družbeno lastnino (javno garažo) in mi grozite z zaporom štirih mesecev, ko pa sem bil sam žrtev goljufije, očitne organizirane prevare z direktnim naklepom goljufije niste želeli storiti ničesar!

Ta dvojna pravila so razvidna iz vesolja. Ali res mislite, da stvari in vaših umazanih iger ne razumemo?

Ko bom sam imel pravno zaščito države enako “The Rule Of Law” kot jo zagotavljate kot izgleda samo takunom, boste z lahkoto odšteli 500 evrov od mojih 650.000 evrov za tajkuna Andreja Toša.

Vi zelo dobro veste, kdo je pokradel državo, pral denar Irancem v času embarga. Tudi SIB banko sta pokradla Toš, Pogačar in Senica, zaradi česar so banko oškodovali za milijarde, i nikome ništa.

Vsaka država ima svojo mafijo, le v Sloveniji ima mafija svojo državo, ki jo podpira sodstvo in tožilstvo.

Prosil bi vas, da me prenehate nadlegovati v drugi državi, v katero sem se bil prisiljen preseliti zaradi nerazumevanja pravne države iz vaše strani. Zelo dobro veste, za kaj gre.

V tujini delam resno delo in v času pandemije virusa corone se mi ne zdi vredno, da bi prišel v Ljubljano na sodišče, da bi me vi tam poniževali s svojo primitivnostjo v imenu lopova Andreja Toša.

Za konec le še to, grožnje Mira Senice, ki je dejal, da bo uničil mene in vso mojo družino (tudi ta posnetek ima Tožilstvo in Varuh RS) so se uresničile, moja mati je umrla (so jo zastrupili) sam pa sem moral zaradi varnosti zapustiti domovino.

Iztok Šterbenc

Zadnje novice

Sorodne vsebine