3 C
Ljubljana
sreda, 6 decembra, 2023

Izredno sporočilo iz Medžugorja: Božja Mati Marija poziva k postu in molitvi za mir!

Piše: Blagovest.si

Marijino sporočilo Ivanu Dragičeviću 20. oktobra 2023:

“Dragi otroci. Danes vas pozivam, da molite za mir. V tem trenutku je mir ogrožen na poseben način, zato vas prosim, da obnovite post in molitev v svojih družinah in spodbudite druge, da molijo za mir. Dragi otroci, želim, da spoznate resnost situacije in da je veliko tega, kar se bo zgodilo, odvisno od vaše molitve in vztrajnosti. Dragi otroci, z vami sem in vas pozivam, da začnete resno z molitvijo in postenjem. Hvala vam, kjer ste se odzvali mojemu klicu!”

Ni redko, da se Marija oglasi tudi s posebnimi sporočili. Razmere v svetu pa so takšne, da je to potrebno. Na praznik Rožnovenske Matere Božje (7. oktober) in hkrati na prvo soboto je bil izveden hud terorističen napad na celotno državo Izrael. Povračilni ukrepi se že dogajajo, na drugi strani pa skrajni islamisti pozivajo k džihadu po celem svetu. Velika nevarnost je, ker je Zahod (znova) tarča sovraštva osi zla (režimi v Moskvi, Pjongjangu, Teheranu, pa Hamas, Hezbolah, Islamski džihad, Islamska država, Al Kaida in podobne organizacije), ob tem pa je Zahod izgnal Boga iz svoje srede in se zanaša na lastne moči. Spomnimo: v Fatimi je Marija napovedala, da se po prvi svetovni vojni lahko zgodi še nova, hujša, če se ljudje ne bodo spreobrnili. In se niso. Niso verjeli. Dokler se vojna ni res zgodila in je bilo prepozno. Slovenski narod je ogromno pretrpel zaradi okupacije in revolucije. Le kdo bi si mislil, da bodo drobna semena zla v Berlinu, Rimu in Moskvi pred stotimi leti prerasla v takšno drevo zla v roku dvajsetih let?

Morda se tudi zdaj kdo tolaži, da je vse to, kar se dogaja, le prehodnega značaja, in da kaj hujšega ne bo. Morda sedaj tako res izgleda. Vendar je človeška logika maščevanja nepredvidljiva. Sovraštvo postaja kot snežna kepa, ki se povečuje. Trenutno po Evropi potekajo propalestinski protesti, ki jih podpirajo levičarji, pa tudi kateri od skrajnih desničarjev, ki sovražijo Izrael ter Jude. Vendar tu sploh ne gre za Palestince, ki so kolateralna škoda v tej zgodbi. Na teh protestih vidimo in slišimo zahteve po izbrisu Izraela, kar je velika želja nekaterih skrajnih režimov. Kar ni uspelo Hitlerju, naj bi uspelo njim. In tu ne gre samo za sovraštvo do Izraela in Judov, ampak do celotne krščanske civilizacije. To sovraštvo goji kar Zahod sam s podporo (tudi finančno) novodobnim ideologijam prebujenja, širjenja teorije spola, LGBT ter multikulturalizma.

Več TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine