-0.7 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Ivan Gale – žvižgač ali prvi so/osumljenec?

Ponovno smo priča zlonamernemu komplotu levosučnih lažnivih presstitutov/tutk, ki s častilci povojnih klavcev in novodobnimi na proračun RS prisesanimi vstajniki iz dneva v dan rovarijo zoper njim neljubo vlado RS, ki je v danih kriznih razmerah uspešno preprečila italijansko različico scenarija posledic pandamije korona virusa.

 

Ponavlja se že videno – zoper njim neljubo vlado RS dandanes na proračun RS prisesani dominantni mediji, ki večinoma izvirajo iz komunističnih zločinskih diktatorskih časov SRS/SFRJ nekritično, mestoma lažnivo, pompozno poročajo/zavajajo. Iz dneva v dan!

Javna hiša RTV SLO, plačevana pretežno iz obveznega dodatnega davka lastnikov električnih števcev in ostala pop-kanalizacija v najbolj gledljivem času/’prim-time’ ponavljajoče javno nabijajo iz dneva v dan, vse že večkrat učinkovito preigrano, vse do ‘spontano’ naročenih javnih demonstracij napumpanih in napuhanih vstajnikov ter častilcev povojnih klavcev, ki bi, po njim lastnih uličnih grafitih, nedvomno ponovno klali njim neljube sonarodnjake in njih maloletne otroke, če bi se jim le ponudila prava priložnost – kar vse skupaj bo večinoma zavedeno ljudstvo kot že ničkolikokrat pregreto hrano – ponovno maloumno požrlo.

Tozadevno je tako in drugače levim medijem še kako prav prišel – ob točno naročenem času – Ivan Gale, namestnik bivšega direktorja blagovnih rezerv, ki ga levičarski presstituti/tke v nebo kujejo kot ‘žvižgača’, ko javno pojasnjuje stran/poti do nabave zaščitnih sredstev zoper pandemijo korona virusa, pri tem pa vsi skupaj za/tajijo, da je ravno taisti Ivan Gale, kot polnoletna opravilno sposobna oseba so/podpisana na množici pogodb za dobavo zaščitnih sredstev!? In tovrstni so/podpisnik mestoma domnevno spornih pogodb ima celo policijsko zaščito – namesto, da bi bil kot notranji naznanitelj po standardu policijskih postopkov obravnavan kot prvoosumljeni, vse kot objektivni so/storilec oz. so/podpisnik domnevno spornih pogodb za dobavo zaščitnih sredstev, saj kot je javno povedal vladni govorec Jelko Kacin: “Ne, to ni žvižgač, saj je še kako vpleten v ta posel. Bil je zelo zadržan, ko je bilo treba vplačati zneske v evropsko naročilo, in izjemno aktiven, ko je šlo za podpisovanje pogodb, ki so bile podpisane po prevelikih cenah”.!?

            Res, po praktično sedemdesetih letih vladavine (častilcev) povojnih klavcev – narobe svet tale RS, tudi kar se dominantnih/večinskih medijev tiče!

            Franc Trunk, Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine