10.7 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Intervju tov. Dragana Petrovca na RTV SLO

Vsesplošno mednarodno uveljavljeni strokovno priznani g. prof. dr. Boštjan M. Zupančič je za časnik Večer v intervjuju »Če norci uporabljajo zakon« izjavil: »Pri nas pa vem za konkretne primere ljudi, ki so retardirani in so naredili pravno fakulteto, ker jih nihče ni vprašal, koliko je dva in dva.«.

 

Moj kolega matematik Gauss je poskrbel, da je po njegovi krivulji oz. normalni porazdelitvi razdelil predmetne pravne retardirance širom RS.

Resnično se sprašujem, ali RTV SLO namerno provocira z izborom svojih sogovornikov, ki praktično vsi po vrsti izkazujejo pro/udbovsko kontaminacijo ob izkazanem dejstvu, da jim samostojna RS nikoli ni bila intimna opcija.

Tako smo priče situaciji, ko je tov. Ksenija Horvat vodila intervju s penologom akademikom tov. Draganom Petrovcem, kateri je imel kar nekaj vrhuncev v kontekstu abotnih nesmislov, vse, ko naj bi veljalo pravilo, da akademiki/intelektualci nimajo izrazitih nesprejemljivih dvojnih meril, da premorejo tisto kritično distanco, ko ne zapadejo v maloumno navijaštvo na »naše/vaše« politikantske somišljenike, ki jih predstavljajo častilci krvavordeče zvezde medvojnih in povojnih klavcev…

V začetku je tov. Petrovec povzel, da je nasilje položeno v zibko vsakemu od nas, nato sta s tov. Ksenijo Horvat malo pokramljala o ‘legendarnih’ pro/udbovskih miličniških! načelnikih, kjer je bil omenjen tov. Pavle Čelik, pa tov. Janez Vinkler, ob tem sta nekako pozabila omeniti ‘legendarnega’ udbovca tov. Tomaža Ertla (op.a. ki je v času osamosvojitve RS uspešno poskrbel, da so zgoreli udbovski arhivi).

Dragan in Ksenija sta malo pokramljala še o tem in onem, potem pa je tov. Petrovec usekal z vso artilerijo po sedanji oblasti, ki ji je očital seznam prejšnje pomladne oblasti za lustracijo 200-ih ljudi, med njimi celo akademikov, ob tem pa niti z besedo ni omenil objektivne možnosti, da so se taisti izkazali v bivši jugi kot vodilni udbovski cvetober tistih, ki so sistematično kršili človekove pravice. Seveda nam tov. Petrovec ni zaupal niti besedice o seznamu 500-ih ljudi, ki bi jih častilci povojnih klavcev deportirali v področje Kočevske Reke v primeru neuspele osamosvojitve RS, kjer je pro/udbovska levičarska svojat računala sredi Evrope konec 20-tega stoletja organizirati politično taborišče za drugače misleče. Tov. Petrovec niti z besedo ni omenil genocidne zapuščine povojnih partizanskih klavcev, ki so izvensodno poklali preko 100.000 ljudi, med njimi preko 10.000 Slovencev/Slovenk in njih otrok – praktično vse, ki so jih povojni partizanski klavci določili kot možno politično konkurenco.

Ob tem so kot farsa zvenele besede akademika!? tov. Petrovca, da trenutna vladajoča politika gradi na sovraštvu/izključevanju kogarkoli, ki je bodisi drugačen, bodisi drugačnega mnenja, kjer smo prišli na raven nacizma 30-ih let prejšnjega stoletja!? Kot da bi tov. Petrovec prespal zadnje volitve, kjer se je levičarska politikantska sodrga javno zaklinjala v izključevanju sodelovanja z zmagovalcem volitev! Še več, kot da akademik!? tov. Petrovec ne bi vedel ničesar o praktično 50-letni! enoumni pro/udbovski povojni zločinski diktaturi krvoločne komunistične partije, ki je sistematično kršila človekove pravice drugače mislečim, posledica česar je čezcelinski emigrantski beg tisočih Slovencev/Slovenk in njih otrok…

            V kontekstu izločevanja drugače mislečih sem s povečanim zanimanjem spremljal navedbo akademika!? tov. Petrovca, ko je izjavil, citat:

»Tisto, kar je pa najbolj žalostno, je pa to, da imamo pri nas enega človeka v državi, ki je imel moč, jo še vedno ima, v preteklosti jo je imel še več, ki bi te pojave lahko in moral vsaj omejiti, če že ne preprečiti in nikoli ni naredil tega, prav nasprotno, podpisa nosilce te ideologije kjer mora.«

In ko sem pričakoval minimalno dozo kritičnosti akademika!? tov. Petrovca, da bo izjavil, da je ta osebek nekoč prvi in še vedno aktualni udbovec tov. Milan Kučan, me je presenetil z navedbo, da je to nihče drug kot – predsednik RS Borut Pahor!?

Noro!

Kar pa niti ne čudi, saj se je akademik!? tov. Petrovec v celoti poenotil z anarhopolitikantskimi  politkolesarji in njihovim zavržnim rušenjem vsega, kar se trudi oblast v spopadu s COVID-19!

            Posebej zanimiva je bila izpoved to. Petrovca, da gredo pravo študirati tisti, ki ne marajo matematike, s čimer je potrdil uvodno zapisano dejstvo, ki ga je javno izpostavil g. prof. dr. Boštjan M. Zupančič!

            En od vrhov intervjuja je navedba tov. Petrovca, da je je bil v 70-ih letih zadnji politični proces na tleh današnje RS – kot, da nikoli ni obstajal politični proces, ki se je končal z zaporom liderja opozicije pred volitvami leta 2014, vse na bazi pro/udbovskega montiranega političnega sodnega procesa/obtožbe ‘neznanega dne, na neznanem kraju, ob neznani uri nevemkvavseže je bilo obljubljeno’, da podrobneje ne omenjam pro/udbovskega montiranega sodnega procesa zoper mene in sina, ki se je končal z de-facto!!! nezakonito!!! večletno obsodbo kazni zapora!

Akademik pa tak!

            Politikantsko lamentiranje sta Dragan in Ksenija končala z izbrisanimi, ki jih je tov. Petrovec izenačil z leta 1945 prisilno vrnjenimi slovenskimi vojnimi ujetniki, kateri so v povojnem klanju partizanskih klavcev končali v enem od 800-ih prikritih grobiščih širom RS, ob tem pa je tov. Petrovec, ki (samo)izbrisanim ‘pripiše’ tako imenovano civilno smrt, v celoti politikantsko spregledal dokumentirano dejstvo, da je imela velika večina množice 25.000 izbrisanih vso možnost urediti si Slovensko državljanstvo, pa tega v njim lastni nacionalistični jugovzvišenosti niso storili v danem odprtem roku – kot je to storila več kot 100.000 glava množica v RS priseljenih Balkancev!

Franc Trunk, Portorož

p.s.:

– priporočilo za tov. Ksenijo Horvat za prihodnji intervju – vprašanje za začetek:

»Kdaj je, če sploh je, tov. Dragan Petrovec zamrznil partijsko knjižico zločinske zveze komunistov!?«…

Zadnje novice

Sorodne vsebine