13.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Inštitut dr. Antona Korošca vabi na okroglo mizo o medijih

V ponedeljek, 11.5. 2020, bo v soorganizaciji Inštituta dr. Antona Korošca, nekaterih spletnih medijev in SLS v Ljubljani na Gospodinjski ulici 8 potekalo omizje, kjer bomo govorili o vlogi javnih medijev v demokratični družbi. Na omizju bodo sogovorniki spregovorili o  odgovornosti medijev, odgovornosti politike ter o odnosu med  odgovornostjo in svobodo v medijih.

Udeležbo so že potrdili:
– dr. Žiga Turk, kolumnist in pubicist,
– Boštjan Debevec, urednik tednika Družina,
– Bojan Požar, urednik Požareport,
– Boris Tomašič, urednik Nova24TV,
– Boštjan Vidmar, urednik ETV,
– Primož Jelševar, direktor INAK.

Povabljeni sta tudi Manica Janežič Ambrožič, odgovorna urednica  informativnega programa TV Slovenija, in Tjaša Slokar Kos, odgovorna  urednica informativnega programa POP TV. Omizje, ki se bo pričelo ob 16. uri, bo vodil Janez Podobnik. Spremljate  ga lahko na spletni in facebook strani Časopisa Slovenec  (http://www.slovenec.org, https://www.facebook.com/CasopisSlovenec) in  drugih medijev, ki bodo sodelovali na omizju. Vabljeni k spremljanju.

…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine