11.2 C
Ljubljana
četrtek, 29 septembra, 2022

Generacija identitete: Facebook je šel celo tako daleč, da je popolnoma cenzuriral grško črko lambdo, ki je med drugim tudi simbol gibanja Generacija identitete!

Prejeli smo pismo predstavnikov Generacije identitete, čigar manifest sta revija Demokracija in Založba Nova obzorja izdala v knjižni obliki (TUKAJ).

Pismo objavljamo v celoti:

»Pozdravljeni,

Krščanskemu forumu SDS in Reviji Demokracija se zahvaljujemo za podporo. Spodaj vam pošiljamo uradno izjavo Generacije identitete:

V povezavi z izjavo Krščanskega foruma SDS (TUKAJ) o svobodi govora, smo se tudi mladi domoljubi iz Generacije identitete odločili napisati nekaj o tem. Politična cenzura, ki jo identitarci že dlje časa doživljamo, je zelo resen problem, saj so socialna omrežja (Facebook, Instagram, Twitter) postala aparati za proizvajanje javnega mnenja. Vse, kar ni v skladu z njihovo ideologijo, označijo kot “sovražni govor” in sporočila preprosto izbrišejo. Najbolj bizarno je, da je Facebook šel celo tako daleč, da je popolnoma cenzuriral grško črko lambdo, ki je med drugim tudi simbol gibanja Generacija identitete. Facebook je vzpostavil določene algoritme, ki izbrišejo vse slike in besedila, kjer je prisotna grška črka lambda. Prav zaradi tega dejstva, se je celotno gibanje Generacija identitete popolnoma odmaknilo iz Facebooka in Instagrama. Situacija vsakodnevno dosega nove razsežnosti. Identitarci po vsej Evropi izgubljajo službe, bančne račune in prihodke, izključno zaradi svojih političnih stališč! Na kakšne čase in kakšen sistem vse skupaj spominja, presodite sami.

A brez skrbi, Generacija identitete gre naprej. Še vedno smo aktivni na Twitterju, prav tako pa smo se preselili tudi na necenzurirani VKontakte: https://vk.com/generacija_id. Prav politična cenzura na socialnih omrežjih pa nam je dala navdih za izdajo prve knjižne izdaje identitarne ideje v Sloveniji. Knjiga z naslovom Manifest za domovino vsebuje vse temeljne identitarne ideje, ki so ključne za razumevanje identitarizma. Na več kot 100 straneh in v več kot 25 poglavjih so opisane vse ključne tematike: od metapolitike, etnopluralizma, velike zamenjave, pa vse do kontrakulture, islamizacije ter svobode govora. Knjižno izdajo lahko naročite preko založbe Nova obzorja oz. preko spletne strani Vseknjige.si.

Za domovino. Za svobodo. Za tradicijo.

Generacija identitete

Ljubljana, 28. 8. 2018«

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine