-0.7 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

(FOTO) Naša bralka protestira: Škandal, ki presega vse meje!

Kot državljanka republike Slovenije sem začutila nujno potrebo, da se vam  javim, ker mislim, da bi vi kot objektiven medij to lahko izpostavili. 
 
Danes namreč sem na sprehodu mimo Maximarketa zagledala naliman plakat, ob katerem bi mi skoraj zastalo srce. Na plakatu namreč, je bil najavljen dogodek oziroma nastop skupine, ki se imenujejo Bežigrajski pedofili ??? Nisem in nisem mogla verjeti lastnim očem, zato sem zadevo fotografirala in vam jo pošiljam, da se tudi sami prepričate kakšna ,, kultura” se obeta Sloveniji. Imam občutek, da bom eksplodirala…
 
Kako je sploh mogoče, da nekdo sredi Ljubljane lepi promocijo za pedofilijo ?! Ne vem namreč, kako naj se drugače izrazim, razen, če je to kak ,, umetniški ” akt, kot je bil tisti, ko je neka umetnica s škarjami razkosala našo zastavo . Smo se zato borili  leta 91?! Je to sploh kaka kultura  ??!!  Take zadeve ogrožajo naše bodoče rodove ! Mogoče je to celo komu smešno, a meni res ni. počutim se razžaljeno, prizadeto in res hočem, da nekdo poroča o tem, zato se vam obračam v upanju in lepi želji, morda bi zadevo še spregledala , če ne bi pisalo, da je eden od organizatorjev ,,Slovenska cerkev” ??’ To ja razžalitev in napad na nas kristjane !
 
V upanju, da poročate o tem škandalu  na vašem portalu, kajti to se mi res zdi nedopustno. Promocijo tega dogodka sem fotografirala na več koncih, toliko , da sami vidite..Dogodek, naj bi se zgodil 9 Maja, a brez točne ure. A ne glede, če je to že jutri, o tem bi mediji morali opozoriti, kaj se dogaja in kak propad družbe se nam obeta, če pustimo takšni bolani ,, kulturi”, da nas posiljuje. V imenu vseh poštenih zaskrbljenih državljanov, UKREPAJTE.
 
Opomba uredništva: ime in naslov bralke hranimo v uredništvu.
 
……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine