12.2 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Fašizem SD – Uroš Jauševec bi kar utišal drugače misleče

Winston Churchill je dejal: »Fašisti prihodnosti bodo sebe imenovali anti-fašisti«…

 

Všeč mi je prozornost častilcev povojnih klavcev, ki so si nadeli maske ‘socialne demokracije’ pod katerimi skrivajo njim lasten najbolj ortodoksni fašizem. Njihova krvoločnost jim je zgodovinsko gensko položena že v zibko, posledično ne čudi ponovni izpad tov. Uroša Jauševca, ki javno poziva k utišanju drugače mislečih, danes zgolj z zaporo profila Twitter, jutri, če mu bo dana možnost – morebiti celo s strelom v glavo…

Hinavščina levičarske politikantske svojati je brezmejna, posledično ni pričakovati, da bi iz svojih lukenj prilezli vsi tisti levičarski dušebrižniki, ki kot v črednem nagonu odreagirajo na vsako izjavo drugače mislečih, ki jo lahko zlorabijo izven izrečenega konteksta.

Kje so vsi levičarski dušebrižniki raznoraznih pro/udbovskih forumov, ki orkestrirano obračunavajo z vsakim njim neljubim Slovencem/Slovenko, da bi v zaščito svobode govora obračunali s tov. Urošem Jauševcem. Niti enega levičarja nikjer, ki bi obsodil abotnost tov. Uroša Jauševca!

Če kaj velja, je tov. Uroš Jauševec še enkrat toliko potrdil, da častilci povojnih klavcev, še pred časom združeni v zločinski zvezi komunistov, po večkratnem preimenovanju nimajo stične točke s socialno demokracijo, so pa v celoti izpolnili napoved Winstona Churchilla, da so današnji anti-fašisti pravzaprav resnični fašisti!

Saj ni res, pa je…

Franc Trunk, Portorož   

Zadnje novice

Sorodne vsebine