9.8 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

Fajonka in KUL-ci ali greste lahko še nižje!?

Piše: Franc Trunk

Samooklicana kandidatka za naslednjo predsednico vlade RS tov. Tanja Fajon, sicer goreča kleče plazeča se častilka med/povojnih partizanskih komunističnih klavcev, ki ordinira iz ukradene židovske vile, je še enkrat toliko razkrila vso lastno kognitivno prikrajšanost, ko je v intelektualni podhranjenosti javno pripisala odgovornost za udbaško fašistične levičarske izgrede samemu sedanjemu predsedniku vlade RS, citat:

»So pa ti nasilni izgredi, žal, tudi posledica večmesečnih napetosti, ki jih ustvarja vlada, zlasti predsednik vlade, z vnašanjem razdora med ljudmi, z vnašanjem napetosti z napadi na medije, na novinarje. In tudi včerajšnja izjava ministra Hojsa, da so za izgrede krivi in odgovorni tudi novinarji in mediji, nenazadnje tudi socialni demokrati, je velika laž«

Fajonka se v njej lastni kognitivni prikrajšanosti žal ne zaveda, da zrcalo (op.a. minister Hojs) ne more biti krivo, če skorumpirano levičarsko provenienco zrcali kot skorumpirano levičarsko provenienco. Res je sicer, da je moč razbiti zrcalo na stotine koščkov, vendar po tem bo vsak košček razbitega zrcala zrcalil levičarsko prasico kot levičarsko prasico!

Fajonka se v njej lastni samozadostnosti žal ne zaveda, da napačne odločitve še prerade prispejo na pravi kraj – tako se je njeno javno objavljeno kolesarjenje brez maske in javna podpora ostalih KUL-cev fašistično udbaški jugonostalgični primitivni necivilizacijski kolesarski drhali, vse pod javnim patronatom prvega udbaša kučana (ki ga javno obelodanil ravno ob proslavi državnosti ob 30-letnici obstoja RS) rezultiralo v včerajšnjem nasilnem udbaško fašističnem vandalizmu proudbaške drhali za katero je značilno, da ob še eni tovrstni javno izkazani podpori Fajonke – žvižga ob igranju himne RS in kot lačne prasice krulijo v minuti molka v čast padlim za samostojno RS!

Fajonkino predmetno praktično vedno javno dokumentirano dejstvo permanentne javne podpore (op.a. skupaj z ostalimi KUL-ci) proudbaški drhali v zadnjem letu in pol, vse v fašistično politikantski zlorabi vladnih ukrepov zoper COVID-19 in ob tem javno zapisati, ‘da je zlasti predsednik vlade tisti, ki vnaša razdor med ljudi, z vnašanjem napetosti z napadi na medije, na novinarje’ – (op.a. pri čemer Fajonka zamolči, da so to njihovi!!! udbaški mediji, pri čemer njihovi!!! udbaški mediji, ki ‘pokrivajo’ zaokroženo 90 % medijskega prostora, slepo podpirajo fašizem levičarske drhali, vse v vsakodnevnem izvajanju v kučanovem F-572 zbranih levičarskih presstitutov in levičarskih presstitutk, ki v njim lastnem udbaškem permanentnem NON-STOP vsakodnevnem brezumnem manipuliranju/spreobračanju materialnih dejstev v škodo vlade RS – kjer so koleteralna škoda vsi!!! prebivalci RS…) – je dejanje, ki bi dalo dela strokovnjakom, ki raziskujejo praznino medušesnih votlin!

Noro! Vredno nujne oskrbe na zaprtem oddelku razvpite klinike v Avstraliji!

Fajonka je s predmetno javno izjavo še enkrat toliko potrdila, da je laž nesmrtna duša častilcev zločinskega komunizma, čigar pečata se večkrat preimenovana ZKS v dandanašnjo SD ne more in ne bo nikoli znebila!

Fajonka je s predmetno javno izjavo še enkrat toliko potrdila, da ni nikakršne razlike med fašizmom in njej lastnim/ljubim zločinskim komunizmom, saj oba ‘izma’ skupaj z nacizmom delujejo po preizkušeni metodi zlorabe javnih medijev v preizkušenem izročilu propagandnega ministra propadlega fašističnega III. raicha josepha goebbelsa, da bo »vztrajno/neprestano javno ponavljanje laži postala resnica…«!

Ob Fajonkinem spreobračanju materialnih dejstev, ne gre posebne pozornosti namenjati v prazni bazen večkrat na glavo padlemu vaškemu posebnežu, ki je ob praznih skladiščih strateških rezerv RS tik-tak ‘vrgel puško v koruzo’, kateremu vseprisotni komedijantnosti bi se še krave režele, če bi znale brati, ko poskuša v posmeh javno predstavljenih dejstev levičarsko politikantske zlorabe okoliščin COVID-19 in permanentnega tako in drugače bolnega opozicijskega rušenja vseh vladnih ukrepov zoper COVID-19, pripisati vso odgovornost vladi RS za vsajeno nezaupanje zoper nujno potrebno pre/cepljenost, ki je temelj vseh razvitih in manj razvitih držav v boju zoper COVID-19, vse kot, da ne bi bilo niti enega petkovega kolesarjenja levičarske drhali v zadnjem letu in pol!

Zrcalna podoba nekoga, ki je imel šest ali sedem srednješolskih popravnih izpitov, kjer je srednješolski učitelj vseobčo neumnost po lastni javni izpovedi taistega osebka ljudsko poimenoval, da je ‘tup kao kurac’, je višek neintelektualnega kretenizma enega od vodilnih KUL-cev, ko vsakotedensko vandaliziranje javnih površin predstavlja kot mirne petkove proteste z javno izjavo, citat:

“Zato še enkrat bodimo pozorni na morebitne bodoče poskuse huliganstva, ki bi ga potem pripisali vsem dobro mislečim ljudem. Torej mi v opoziciji se ostro ograjujemo od tega in Janezu Janši in njegovim to ne bo uspelo,”

in potem svizec zavije čokolado, kajne komedijant Šarec in ostali zblojeni KUL-ci!?…

Pa še to:

Skrajni čas je, da je pokazala policija pripravljenost korektno in konkretno braniti ustavni red samostojne RS pred podivjano levičarsko drhaljo, sicer s Časovno hitrostjo prihaja trenutek, ki daje odgovor na naslovno vprašanje – ali gre lahko levičarska drhal še nižje – seveda gre lahko, ko ni vprašanje ali bo začela, pač pa zgolj: kdaj bo začela ubijati/klati drugače misleče zavedne rodoljubne Slovenke/Slovence in njih otroke – tako, kot je to levičarska drhal že počela!

Saj ni res, pa je…

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine