12 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Evropa ne bo nikoli muslimanska!

Prvi razlog da ne bo muslimanska je ta, da je Evropa najbolj razvita na tem svetu kjer je najlepše življenje zato drvijo vsi muslimani prav v Evropo in jo hočejo muslimanizirati!? Evropa je multikulturna, ima tudi različne religije, med temi tudi muslimansko, različne jezike, različne navade itd., vendar v nobenem primeru ne vlada religija, ker je v večini članic religija ločena od politike oz. v Evropi je svoboda za vse. V Evropi ni terorja religije kot je primer v večini islamskih držav.

Proti migranstvu se pravzaprav nihče ne bori samo jamranje koliko se jih utopi v Sredozemlju in kako so ubogi migranti. Res so reveži ker morajo bandi pokvarjencev, prav tako muslimanov plačati za nekakšne prevoze preko Sredozemlja še prej preko Sahare za tiste ki prihajajo iz »črne« Afrike. Vsi ti migranti-muslimani, prihajajo izključno samo iz muslimanskih držav, bežijo iz svojih držav in iščejo boljše življenje, na žalost pa je med njimi veliko takih ki imajo oprane možgane in morajo razmišljati samo po muslimansko-po šeriatsko, kako uničevati Zahodno civilizacijo tudi s poboji. Četudi bi škodoželjni levičarji radi videli »preoblečeno« Evropo v muslimanizem tega ne bodo doživeli. Islamski teror je naredil svoje, svet je spoznal slabe namere muslimanov, zato se mu upira in zavrača muslimanski teror. Vsiljeno migranstvo iz vseh muslimanskih držav brez izjeme je naloga islamizirati Evropo, pri temu celo pomagajo neuravnovešeni bogataši tipa Soros in podobni. Želja oz. naloga vzpostaviti šerjatsko pravo je zamisel norcev, pokvarjenih nazadnjaških islamistov pa naj to bodo navadni ljudje ali kakšni pokvarjenci bogataši ki jih levičarji tako zelo spoštujejo. O Šeriatskem pravu ne bom razpredal, ker je večini to izmaličeno nekakšno pravo izpred več kot tisoč let, vsaj grobo poznano.

Pred nekaj več kot 20 leti sem se vrnil iz Kenije kjer sem bil povabljen na obnovo hidrocentrale, ki smo jo gradili leta 1973. Tja so bili delegirani tudi študentje strojništva in elektro iz Univerze v Nairobiju. Teh osem mladih študentov zagrizenih islamistov so prišli pa nihče ali niso smeli ali sploh niso vedeli zakaj so bili poslani na to hidrocentralo ker je Kenija bila tedaj le Krščanska. Tudi šef centrale ki je dobil nalogo jih sprejeti na prakso ni vedel zakaj in kako so prišli in od kod? Sam sem odkril da so iz področja blizu Somalije kjer Somalci večkrat napadajo, kenijsko prebivalstvo, pred časom so pobili številne študente. Ti mladi fantje-študenti so vsi verjeli v tedaj še živečega Huseina ki je tedaj vladal Iraku, da bo osvojil in»osvobodil« svet in uvedel strogo muslimansko ureditev. Po vrnitvi iz Kenije sem tedaj napisal par člankov za pisma bralcev in v vseh opozarjal kaj nam preti, predvsem sem predvideval teror, ki je že trajal in še vedno se dogaja, ki ga izvajajo islamski teroristi. Opozoril sem tudi na povračilne ukrepe ki se v manjši meri tudi že pojavljajo npr. Teror v Novi Zelandiji, ki je krut vendar ni primerljiv s številom terorističnih napadov islamistov, katerih je po podatkih za lansko leto do 20.000 po celem svetu!

Vedno sem govoril da sila ustvarja silo in na žalost tega bo vedno več, bolj ko bodo pritiskali muslimani na Evropo (tudi na cel svet) bolj se bo odražal odpor ki lahko prerasel v težje konflikte. Nasilna migracija in izgradnja več kot 12.000 džamiji po Evropi se ne bo končala prav enostavno in ti ki so do sedaj vladali Evropi so zagrešili zelo velike napake. Nikogar ni še vedno ne ki bi zahteval ustavitev vsiljenega migranstva (morda je le Orban in Salvini), ker OZN tega ne bo storila iz razloga ker je tam številčno največ muslimanskih držav, vsi ostali so porinjeni v kot! Vodilni v EU so tisti ki so zavozili Evropo v tako težek položaj, še sreča da imamo uporniškega Orbana in Salvinija, ki si upata tem norcem v Evropi nasprotovati. Levičarji jih imajo za fašiste v resnici se je v Evropi rodil levičarski fašizem, ki je neprimerno hujši kot tisti ki ga poznamo, ta novi fašizem se imenuje: levičarskoislamski fašizem. Levičarji opozarjajo na desni fašizem ki ni resničen morda le kakšne manjše skupine ki ne bodo prišle do veljave. V Evropi se je desnica, pa ne tista skrajno ekstremistična kot trdijo levičarji, pojavila skoraj v celotni Evropi kar je upor proti tistemu levičarskoislamskemu fašizmu ki ne zna drugega kot terorizirati Zahod, uničevati vse kar je za Evropejce in celoten Zahod normalno. Evropski voditelji ki so še na položajih, ne upoštevajo uglednih ljudi kot npr. Afriški kardinal, ki je opozarjal EU da grozi islamizacija in tega ne upošteva tudi ne Papež, kar je slabo.

Opozorilo je bilo tudi s strani Mone Walter ki živi na Švedskem in je iz Somalije, je opozorila Švede pred pretirano islamizacijo. Izstop Velike Britanije tudi ni tako nedolžna zadeva saj je glavni vzrok vsiljena migracija za kar so krivili Evropo, sedaj pa prav Britanci imajo področja kamor še policija več noče, ker so kar ustanovili šeriatsko pravo, kar jih bo pokopalo! Pred mnogimi leti so prihajali v Britanijo predvsem ljudje iz Commenweltha in so se prilagodili Britancem, kar za muslimane ve velja. Trenutno pa imam občutek da so prav na Šrilanki, kjer so doživeli katastrofalne napade teroristov, uredili zadeve kot nikjer drugod ne. Npr. prepovedali so zakrivanje obraza, kar je za moje pojme popolnoma škodljivo za tiste ženske ki morajo delati tako kot jim veleva islam, četudi so te prepovedi izpred več kot 1000 let. Izgnali so več kot 200 imamov-učiteljev islama ipd. ukrepe, postrelili večino islamskih napadalcev, nekatere zaprli da ne morejo škodljivo delovati.

Evropa pa se počasi prebuja in upam da novoizvoljeni bodo delovali bolj premišljeno in zavarovali Evropo pred muslimanskim nasiljem ker sicer ji grozi razpad, kar bi pomenilo razpad civilizacije.

Silvan Štokelj

Zadnje novice

Sorodne vsebine