24.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Et tu, Brute! Tudi ti, podpredsednik!

Naj se najprej zahvalim gospodu Donaldu Trumpu, predsedniku ZDA, za vse, kar je me svojim mandatom velikega dosegel za obstoj zahodne civilizacije.

 

Zahvaljujem se mu za vse njegove odkritosrčne izjave o izprijenosti skoraj vseh največjih medijskih družb, ki so zadnjih pet let vztrajno spreminjale ZDA v banana republiko. Nazadnje pa so prav mediji pomagali ameriškim demokratskim revolucionarjem do konca izvesti njihov volilni državni udar z nešteto lažnimi glasovi.

Demokrati so bili res užaloščeni zaradi nesramnih demokratskih volilnih prevar, saj ni lahko gledati propadanja cvetoče demokracija v času Trumpovega vodenja države, ki je utrpela najprej strahovit udar virusa, ki je prišel s komunistične Kitajske, o čemer pa je treba molčati, iz dneva v dan bolj, nato pa še zahrbtni napad z volilnimi prevarami, tokrat s sistemom štetja glasov iz komunistične Venezuele.

O vsem tem je Trump pogumno obveščal domačo in tujo javnost, kljub temu, da mu ta, zaradi vse močnejšega kulturnega globalizma ali globalističnega socializma oziroma komunizma, nikoli ni pritrdila. Nazadnje pa so gospoda Trumpa odkrito izdali njegovi najožji sodelavci. Pritiski levičarske domače in svetovne revolucionarne elite v največjih svetovnih telesih, npr. v ZN, so naredili svoje. Kdor je poslušal predvolilni pogovor sedanjega predsednika s prihajajočo podpredsednico, je lahko že takrat predvideval, da bo podpredsednik podprl njo, ne Trumpa.

Zato se gospodu Trumpu, ki je gotovo vedel, kaj se je v resnici dogajalo, še prav posebej zahvaljujem za njegovo neverjetno strpnost in razumnost, ko je, kljub strahotno poniževalnim izzivom komunističnih demokratov, ohranil presodno ravnanje tudi v trenutkih najhujših napadov levih kongresnikov na ameriško demokracijo. Takrat, ko je prišlo celo do streljanja. To pa samo zaradi tega, ker peklenska stara gospa ni hotela zavarovati vhodnih vrat in oken. Namerno je dovolila množici, da je vdrla v stavbo, s tem pa policistom dovolila streljanje po mili volji, peklenska stara dama. Tako je legalizirala največjo volilno prevaro vseh časov. Revolucionarni preobrat v ZDA.

Revolucija je torej zmagala. “Carja” so izoLirali. Za njegovo družino pa bodo že poskrbeli, da bo beračila.

Hvala, gospod Trump. Molila bom za vas, za vse, ki vas imajo radi, za vse, ki vas razumemo.

Kako naj ne bi. Pri nas namreč vladajo komunisti že od leta 1943, vsaj uradno, neuradno pa od leta 1993, ko so sovjetski (skupaj z našimi) komunisti z nemškimi nacisti sklenili pakt o medsebojni pomoči. Tudi ZDA se takrat niso ravno pretegnile v boju za demokracijo.

Naj mirno zaključim, da ste zmagali vi, gospod Trump, kajti revolucije, še najbolj pa komunistične, vedno prinašajo propad civilizacije in kulture. Še so ljudje, smo ljudje, ki smo zavezani resnici, pravici in ljubezni. Eno je gotovo, to, da bo samo del sveta podlegel nasilju multikulturalističnega, izrazito ateističnega, enospolnega in razumu ter naravi nasprotujočega milijarderskega lobija – z vso njegovo medijsko vojno mašinerijo.

Brez vaših odkritih izjav, brez vaše velike ljubezni do vseh ljudi dobre volje, brez vaše ljubezni do Boga, bi na današnje jutro marsikdo verjel, da so laži, ki jih vaši in svetovni mediji širijo o vas, čisto zlato. Ker pa vaše besede o grozljivi komunistični revoluciji  v ZDA

V NEBO VPIJEJO TO NAJSTRAŠNEJŠO RESNICO O VČERAJŠNJEM DOGAJANJU PRI VAS, SE VAM ŠE ENKRAT ZA VSE ZAHVALJUJEM.

Vse dobro vam in vašim najdražjim.

Lep pozdrav,

Frančiška Buttolo

Zadnje novice

Sorodne vsebine