9 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Ekspoze tovariša Milana Kučana

Piše: Franc Trunk, Veteran vojne za Slovenijo

Glosa spoštovanega g. Vinka Vasleta o ekspozeju tov. Kučana naj bi bila duhovita pripoved o aktualnem (zakulisnem) političnem delovanju, pa je tako resnična, da je že prav žalostno!

Milan Kučan lahko dandanes počne kar hoče v zakulisju levičarske politike, ne on, ne njegova podoba, se pečata nekoč prvega in še vedno aktualnega udbovca ne bosta nikoli znebili. Lahko se pro/udbovski dvorni norčki še tako trudijo s poliranjem Kučanove podobe, pišejo in rišejo knjige o njegovi zveličavnosti in post/komunistični dobroti, za njim se bo vlekel poln nahrbtnik preverljivih zgodovinskih Resnic »strica iz ozadja No.1«, kar vse bo kategorija Časa postavila točno tja kamor spada. Ob bok njemu podobnim…

Zdravorazumsko javnost ne čudi spopad okoli medijev, še posebej, ko v RS velja, da levičarji obvladujejo krepko preko 90 % medijskega prostora. Uradno dokazljivo je, da kdor obvladuje medije, obvladuje javno mnenje, kdor obvladuje javno mnenje obvladuje politiko, kdor obvladuje politiko, vodi in nadzira državo ter troši davkoplačevalski denar po njemu lastni agendi – posledično ne čudi dejstvo, da levičarski pro/udbovski politikantje vodijo RS veliko večinski del njene 30-letne samostojnosti!

Milan Kučan z njegovo nikoli zamrznjeno partijsko knjižico je premeteno izpeljal komunistični inženiring namišljenega sestopa z oblasti, s partijsko negativno selekcijo je v vsako celico družbe instaliral virus socialističnega enoumja, podprt z brezkarakternimi medijskimi presstitutkami in družbenopolitičnimi agitatorji FORUMA 571 je vzpostavil sistem, ki ga je kot zadnjega predsednika zločinskega diktatorskega režima CKZKS ustoličil (op.a. vmes se je zgodil še uboj predsedniškega kandidata dobrotnika g. Ivana Krambergerja) na piedestal prvega predsednika demokratične RS, kar je pomenilo start pro/udbovske globoke države v mafijski ugrabitvi samostojne RS. Vse to ob dejstvu, da Milanu Kučanu nikoli ni bila, ni in verjetno nikoli ne bo samostojna RS intimna opcija, zato je tudi – v najbolj občutljivem času osamosvajanja RS – aktivno sodeloval pri zločinski razorožitvi Teritorialne obrambe, vse po tistem, ko je za las ujel zadnji vagon osamosvojitvenega vlaka. Nekaterim, recimo v Romuniji, tega ni uspelo… Ne gre pozabiti preverljive Resnice, da je Milan Kučan tik pred začetkom osamosvojitvene vojne podpisal ‘Deklaracijo za mir 1991’ katere jugonostalgično pro/udbovski podpisniki so se zavzemali za razorožite Slovenije!

Tik pred začetkom vojne je podpisal Deklaracijo za mir 1991, katere podpisniki so se zavzemali za razorožitev Slovenije

Milan Kučan in njegove nesposobne vlade levičarskih politikantov, ki so v času samostojne RS vedrili na oblasti krepko več kot dvajset let (na več kot štirideset let podlage), so poskrbeli, da so nas gospodarsko in družbeno prehitele mnoge države, ki jih je praktično do amena u/dušil ruski okupatorsko zločinski režim. Kučanov komunistični inženiring ‘novih obrazov’ se je pokazal za absurd, kjer je predsednik vlade lahko postal celo vaški zabavljač lastnik šestih popravcev na hlodarski šoli, kar vse je privedlo do absurda absurdov, da poskuša Kučanov komunistični inženiring v dandanašnjem obupu inštalirati za predsednika vlade celo klovna, ki ga v RS podpira vsega nekaj čez tristo volilcev.

Kakorkoli, Milan Kučan je tisti, ki je z njemu lastnimi enoumnimi oprodami in medijskimi ubijalci v politikantskem modus operandi: diskvalifikacija/diskreditacija, nato likvidacija, po potrebi tudi fizična (op.a. za izvršitev katere so bili pripravljeni polni kamioni pro/udbovskega SCT – vir: g. dr. Erik Brecelj) uspel do dandanašnje ekscesne radikalnosti razcepiti slovenski narod, z vdanimi medijskimi presstitutkami medijev, ki izhajajo še iz časov bivše juge, pa odgovornost za razcepljen narod podtakniti liderju desnice, kar ne čudi, saj dokumenti iz arhiva CK ZK kažejo, da je imel Kučan pri medijih ključno vlogo že leta 1969, ko je sklical sestanek z ‘novinarji komunisti’, na katerem so dogovorili, da bodo ustanovili propagandni štab!

Kakorkoli, Milan Kučan je tisti, ki je z njemu lastnimi enoumno sprostituiranimi oprodami v sodni sistem inštaliral krivosodje kršenja človekovih pravic do tiste mere, da je postalo krivosodje zelo pomembno orožje globoke države. Mnogi še pomnimo vsakoletno ‘postrojavanje’ novih sodnic/kov pred Milanom Kučanom, kjer so ‘deklamirali zavezo, da – sa tvoga puta ne skrenemo‘. Krivosodni režim znotraj sodnega sistema po zaslugi Milana Kučana deluje po principu balkanskega primitivizma ‘naravno komunističnega prava’, ki iz žrtev dela zločince, iz uradno dokazanih zločincev pa nič krive državljane RS. Posledično ne čudijo dejstva, da je mafijsko krivosodje pokopalo marsikatero nedolžno žrtev, da po zaporih sediji nedolžni posamezniki, ki o zločinih in kaznivih dejanjih pro/udbovsko zločinske nomenklature vedo več kot bi smeli. Slednja zloraba pro/udbovskega krivosodja se odraža v dejstvu, da je RS tista, ki beleži najslabši količnik izgubljenih tožb pred evropskimi sodišči, vse kljub dejstvu, da Državno odvetništvo RS v kontekstu oblastne sistemske korupcije s samopriznavanjem kršenja človekovih pravic tik pred uradno izdajo sodb ESČP manipulativno kreira statistiko izgubljenih tožb RS…

In teh preverljivih Resnic je še in še – pa prepustimo Času Čas…

Nedvomno velja, da kdor se celo življenje peča s politiko, hočeš ali nočeš postane huda konkurenca najstarejši obrti!

Zadnje novice

Sorodne vsebine