21.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 septembra, 2021

Depeša brez obraza – odgovor na pisanje Alija Žerdina

V sobotni prilogi Dela z dne 11.4. piše g. Ali Žerdin o problemu neke depeše o kateri sem zvedel te dni po vrnitvi iz bolnice. Sicer namesto depeše bi lahko po slovensko rekli obvestilo ali kaj podobnega.

 

Tega obvestila-depeše nisem bral in ne poznam vsebine v celoti, razen kar zvem iz dnevnega časopisja, sem pa mnenja (ko sem prebral članek Alia Žerdina) da je s tem obvestilom še premalo povdarjena svoboda in strahopet levičarjev in njenih novinarjev v Slovenij, pred Janševo vlado. Občutljivost na oporekanje nekaterih levičarskih dnevnikov ali tednikov je veliko ker niso verodostojni pa če se na glavo postavijo so vredni vsi levičarski mediji velike kritike! Zapis Ali Žerdina ne omenja koronovirusa in napadov levičarske opozicije na vlado, zato menim da članek ni verodostojen. Napadel nas je virus ki ogroža cel svet, sočasno je pozeba pobrala kmetom (in nam vsem) velik del pridelkov, nato je nastopilo nenavadno sušno obdobje kar je povzročilo sušo- požare in sedaj napovedujejo ohladitev in zopet zmrzal ter celo sneg do nižin. To opisujem tato ker prav v tem velikem kaosu-nesreči nastopijo levičarji proti vladi ki se trudi pomagati v tej krizi vsem. Sindikati, ki so bili pri prejšni vladi tiho pa že grozijo s stavkami kar bi jaz če bi imel moč popolnoma prtepovedal ker se ti ljudje ne zavedajo v kakšni krizi smo! Žerdinu ni všeč beseda komunizem vendar so v ozadju stari komunisti, ki ne dajo miru. Primer je človek iz Murgel, ki je bil nekdaj vodja ZKS. Države ki se ppovezujejo s članicami nekdanjega Varšavskega pakta dobro opazujejo delovanje levičarkega dela v Bruslju in zagovarjajo Krščansko EU, ker ne potrebujemo nikakršnega islamskega terorja, ki ga unašajo največ islamski migranti. Zakaj se npr. Ali ne vpraša zakaj prihajajo migranti, celo sedaj v nevarnih časih?

 Kdo jih pošilja? Od kod prihajajo? Kaj se dogaja v državah od koder bežijo, ker ne bežijo le iz držav kjer je vojna. Žerdin se ni dotaknil ekstremnega bi rekel levičarskofašističnega medija Mladine, ki so zelo podobni nekdanjemu krutemu italjanskemu fašizmu katerega sem preživel. Zradi vsega tega in še kaj je tisto obvestilo v Bruselj dobronamerna akcija ki še premalo pove kaj se pri nas dogaja. Nikjer po svetu kaj podobnega da bi prav v tej veliki krizi levičarji vseh vrst, napadali iz vseh topov. Če je človek znan, tisti, ki naj bi poslal to depešo v Bruselj zasluži pohvalo in nagrado! Za zaključek naj še zapišem da sem prebral zapis v slovenskem časopisu, ki izhaja v Italiji: » Novi Glas«, kjer je g. Boris Pahor že kmalu 107 let star, ki je preživeh pekel fašizma, nacizmain, komunizma, je lepo povedal: »Še zmeraj rovarjenje v slovenski pšolitiki« in nadaljeval: Izgovori na demokracijo ovirajo boj zoper širjenje virusa! Bravo to je misel čez sto let spoštovanega gopoda, ki je preživel pekel fašizma, nacizma in komunizma. 

Zadnje novice

Sorodne vsebine