2.1 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

Danes v Šentjurju pri Celju: Parlamentarne preiskovalne komisije Državnega zbora RS – kdo se jih boji?

Parlamentarne preiskovalne komisije so prišle do zaskrbljujočih ugotovitev, ki bi morale skrbeti vsakega od nas, saj gre vendar za naš davkoplačevalski denar, ki se zelo netransparentno pretaka neznano kam. Žal pa se ob tem nekaterim postavijo povsem druga vprašanja.

Parlamentarne preiskovalne komisije Dražvnega zbora RS – kdo se jih boji? Kdo se boji ugotovitev parlamentarnih preiskovalnih komisij? Zakaj v Sloveniji po 27 letih samostojnosti še vedno govorimo o globoki državi?

Vabljeni na pogovorni večer »Parlamentarne preiskovalne komisije Državnega zbora RS – kdo se jih boji?«, in sicer v četrtek, 12. aprila 2018, ob 19. uri v sejni sobi Občine Šentjur.

V pogovoru bodo sodelovali:

– Jelka Godec, poslanka in predsednica Parlamentarne preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v slovenskem zdravstvenem sistemu na področju prodaje in nakupa žilnih opornic
– dr. Anže Logar, poslanec in predsednik Parlamentarne preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu ter ugotavljanju vzrokov in odgovornosti za že drugo sanacijo bančnega sistema v samostojni Sloveniji
– mag. Rado Pezdir, priznani ekonomist in strokovni sodelavec na parlamentarnih preiskovalnih komisijah

Pogovorni večer bo povezovala predsednica Delavske zveze SDS mag. Mojca Inkret.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine