10 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Čivkanje Jožeta P. Damjana

Zanimiva so pota gospodova…

Nekoč je veljalo, da so bili akademiki pravi gospodje, danes najdeš med njimi tudi šovinistične politikantske oportuniste, katerih verbalna vulgarnost je hitrejša kot njim lastna intelektualno akademska podhranjenost.

Ni dolgo nazaj, ko je Jože P. Damjan močno pogledoval po desnem političnem polu v iskanju osebnih rešitvah situacije, ko je bil na listi tistih, ki si jih je večkratno preimenovana pro/udbovsko pogojena politična častilka povojnih klavcev zadala vseživljenjsko »sfukati«, vse po receptu enoumnega kršitelja človekovih pravic Masleše.

Tako je Jože celo postal minister v Janševi vladi, od koder pa se je sam pobral na samem začetku! ministrovanja kot – kurba s plesa! Če kdo, Jože že ve, kako odhajajo kurbe s plesa! Samo v ogledalo se pogleda!

In dandanes, je najti Jožeta med glavnimi kolesarskimi histeriki ala karbe, štromajerji, jelluni in ostalo dovčerajšnjo prvorazredno svojatjo, ki javno kriči k nujnemu predčasnemu koncu Janševe vlade, če ne gre drugače, kar z grožnjo smrti Janezu Janši. Šketa pa nič!

Vse to javno vseprisotnega konvertita Jožeta ni prav nič zmotilo, da se ne bi pridružil tudi množičnemu zavržnemu onaniranju histeričnih populistično povampirjenih levakov nad ministrico Aleksandro Pivec, vse z enim samim ciljem, njen politični padec pogojuje alternativo padca trenutne Janševe vlade.

Ob zavržni vulgarnosti, kjer Jože čivka, da bo ‘Pivčeva s političnega prizorišča odšla kot kurba s plesa, kjer ji niti slačenje hlačk ne bo pomagalo pri političnem preživetju in bo čez dve leti v celoti pozabljena’, je Jože prestopil rubikon javne diskriminacije, kjer so padli še zadnji filtri komunikacije na družbenih omrežjih – levičarski histeriki, ki kot na ukaz prilezejo izza vseh dreves RS, če ‘narobe’ čivkne kak desničar, pa se na nivoju principa treh opic: ne vidim, ne slišim, ne govorim – obnašajo kot crknjena kljuseta…

Že videno!

Franc Trunk

Zadnje novice

Sorodne vsebine