14.3 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Botrinja – iz roda v rod

Vabimo vas na dogodek BOTRINJA – IZ RODA V ROD – DARILO DRUŽINI OB ROJSTVU OTROKA, ki bo v sredo, 19. aprila 2018 ob 17. uri v prostorih delavnic Barke, Zbilje 1. 

 

Mirjam Kopše nam bo predstavila, kako družina, prijatelji skupaj podarijo družini z novorojenčkom dva do tri tedne kuhanih dobrot po receptih več rodov skrbnih sorodnic. Kot je bilo vedno v naših krajih. Poudarek je na pravi in dobri hrani za otročnico. Izkušnje, zahvale navdušenje dokazujejo, da je mlada družina v teh časih tega najbolj vesela.

Kako in kaj narediti, načrtovati, koga vključiti, kako organizirati nabavo, kuho, dostavo? Kaj je nujno, kaj blagodejno? V uvodu bo povedano nekaj resnic, ki si jih mladi in tašče, tasti težko izrečejo. Načini, recepti, da bo rojstvo otročka res najlepši dogodek za vse. Iz izkušenj predavateljice se ob rojstvu zgodi dogaja čudež skupnosti; ljudi pripravi, da naredijo, najboljše kar zmorejo.

Zaželen prispevek je 4 eur za člane Društva Sorško polje 3 eur. Dodatne informacije so na voljo na naslovu www.sorskopolje.si oz. pri Matjažu Jerala (tel. št.: 041 348 199, e. pošta: [email protected]).

Prijazno vabljeni!                                   Društvo Sorško polje

Zadnje novice

Sorodne vsebine