15.3 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

Jubilejna, 10. Mednarodna konferenca zdravstvenega turizma v Crikvenici

Piše: M. Bo.

Mednarodna konferenca zdravstvenega turizma Crikvenica je ena najprestižnejših konferenc zdravstvenega turizma in ena največjih konferenc zdravstvenega turizma v regiji.

Ta mednarodna konferenca B2B združuje znane domače in tuje predavatelje ter udeležence s področja zdravstvenega turizma z namenom, da se seznanijo z najnovejšimi trendi v zdravstvenem turizmu, izmenjajo izkušnje in poudarijo strateški pomen in pomen razvoja zdravstvenega turizma na Hrvaškem z učinkovito povezavo s tujim in domačim trgom.

Letošnja jubilejna, deseta konferenca bo 20. in 21. oktobra znova v hibridni obliki – v Hotelu Omorika v Crikvenici in hkrati v virtualnem okolju. Tako se bodo vsi zainteresirani udeleženci lahko vključili v program v živo ne glede na oddaljenost od prizorišča konference. Udeležba prek videopovezave je brezplačna, kotizacija za udeležence, ki želijo priti v Crikvenico, pa znaša 100,00 evrov.

Poleg vrhunskih predavateljev je prednostna naloga konference zagotoviti čim več kakovostnih vsebin, ki so polne zanimivih, poučnih, inovativnih in aktualnih tem in delavnic. Tako bodo na 10. konferenci CIHT tekle razprave o dostopnem turizmu, športnem turizmu, kariernem razvoju v turizmu in zdravstvenem turizmu, zadovoljstvu pacientov, strategijah za osvajanje novih trgov, zasebnih investicijah v zdravstvu, pa tudi o hibridni prihodnosti zdravstvenega turizma. Na seznamu predavateljev so imena, kot so dr. Marija Škugora in Marija Jukić s Klinike Cleveland, Elizabeth Ziembe iz Medical Tourism Training, Simone Zagrodnik iz European Association of Historic Thermal Cities, Stjepan Orešković iz M+ Group in Igor Čiček iz Provectus Capital Partners.

Konferenca CIHT je mednarodna konferenca v polnem pomenu besede in je na Hrvaško pripeljala ugledne tuje strokovnjake s področja zdravstvenega turizma, ki so na vodstvenih položajih znanih zdravstvenih turističnih institucij in prihajajo iz držav, kot so ZDA, Velika Britanija, Kitajska, Malezija, Ukrajina, Nemčija, Francija in Poljska. Konference se vsako leto v živo udeleži več kot 150 domačih in tujih udeležencev, lani pa so jo prek videopovezave spremljali udeleženci iz kar 55 držav sveta.

Turistična skupnost mesta Crikvenica in Grozd zdravstvenega turizma Kvarnerja sta glavna organizatorja konference ob soorganizaciji Thalassotherapije Crikvenica in Poliklinike Terme. Glavni pokrovitelj je tudi letos Jadran-Galenski laboratorij, svetovno uspešna in prepoznavna hrvaška farmacevtska družba, tradicionalno konferenco pa sta podprli tudi ministrstvi za turizem in šport ter za zdravje, Primorsko-goranska županija, Hrvaška turistična skupnost, Turistična skupnost Kvarnerja in Hrvaška gospodarska zbornica.

Za več informacij o programu konference in možnostih udeležbe obiščite uradno spletno stran konference: https://ciht.com.hr/.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine