7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Zares gnusno: Migrant na poti v Slovenijo spolno občeval s psom?!

Portal unsko-sanskega kantona v Bosni in Hercegovini USKinfo.ba objavlja vznemirljiv videoposnetek posilstva psa, v katerem naj bi sodeloval ilegalni migrant. “Samo čakal sem, da se začne. Začne se z živalmi, nato gredo nad ljudi“, je pod člankom komentiral bralec iz BIH.

 

Migrantska kriza v unsko-sanskem kantonu Bosne in Hercegovine dosega vse večje razsežnosti. Medtem ko varnostna in socialna situacija predstavlja zgolj en vidik, pa se prebivalci BiH soočajo s številnimi vsakodnevnimi bližnjimi srečanji z migranti.

Kot poroča portal, je nek lastnik hiše v bližini migrantskega centra BIRA v Bihaću postavil varnostno kamero, zabeleženi posnetki pa so ga dobesedno vrgli na zadnjico.

 VIDEO

Migrant se je spolno potešil na psu?!
Kot prvo je opazil, ko je prišel iz službe, da je nekaj narobe z njegovim psom, saj je kazal znake nenavadnega obnašanja, naj bi se ga celo bal. To je opazila tudi njegova soproga, zato sta pogledala posnetke kamere, obrnjene proti ulici. Na videoposnetku sta šokirana ugotovila, da se je nekdo spolno “lotil” njunega psa in vanj penetriral na različne načine. Ta nekdo je po pisanju portala ilegalni migrant, ki si je psa “privoščil” in ga spolno zlorabil. Primer je lastnik prijavil celo veterinarski inšpekciji v Bihaću, saj naj bi psa tudi pregledali.

Rok Kranjc

Zadnje novice

Sorodne vsebine