22.6 C
Ljubljana
sreda, 16 junija, 2021

Zakaj so cenzurirali Generacijo identitete?

V najnovejši orwellovski čistki nekonformističnih skupin se je Facebook odločil prepovedati vse strani, ki so povezane z Generacijo identitete. »Kolikor vem, Generacija identitete še nikoli ni zahtevala nasilja ali ga na kakršen koli način spodbujala, kot to na svojih straneh Facebooka redno počnejo tako imenovane »protifašistične« skupine, vendar slednje še niso prepovedane,« piše avtor spletnega portala Smash Cultural Marxism (Razbijmo kulturni marksizem, op. a.).

 

Generacija identitete je skupina, ki mlade Evropejce spodbuja, da sprejmejo svojo evropsko identiteto in dediščino, jo spodbujajo in si jo prizadevajo ohraniti ob vse večjim množičnim priseljevanjem neevropejcev.

»Zakaj bi Facebook prepovedal in cenzuriral skupino, kot je Generacija identitete,« se sprašuje avtor na omenjeni spletni strani. »Odgovor je zelo preprost. Njihovo sporočilo vse bolj odmeva med ljudmi, in to tako močno, da so mladi Evropejci končno razumeli, da to, kar se dogaja v Evropi, niso njihovi dolgoročni interesi.

Facebook je platforma, ki jo uporablja več sto milijonov ljudi, in vsako sporočilo, ki ni lažno in nasprotuje globalistični/levičarski agendi, je označeno kot grožnja novemu družbenemu redu, posledično pa je ta skupina označena za sovražno in jo je treba utišati.

Več si preberite TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine