14.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

(VIDEO) Šokantno! Senegalski migrant v Italiji skoraj razstrelil avtobus z 51 otroki, italijanska policija tako rekoč v zadnjem trenutku preprečila tragedijo!

Senegalski migrant je v Italiji ugrabil avtobus in nameraval zažgati 51 otrok, ki so se takrat nahajali v njem. K sreči so policisti predrzen napad pravočasno ustavili, italijanski državni tožilec uspeh celo primerja s čudežem.

 

Italijanski policisti so danes lahko ponosni, da so v bližini Milana rešili 51 otrok, ki jih je ugrabil senegalski voznik avtobusa. Ta je imel še drznejše načrte, saj je želel avtobus z otroki vred tudi zažgati.

To je čudež, lahko bi prišlo do tragičnega pokola
Kot poročajo italijanski mediji, je senegalski voznik Ousseynou Sy storil teroristično dejanje, ker ima dovolj mrtvih migrantov v Sredozemskem morju. “Umrli boste,” je kričal in: “Dovolj je smrti v Sredozemskem morju!” Pri ugrabitvi mu je uspelo zažgati avtobus, vendar k sreči nihče od mladostnikov ni bil poškodovan. Nekateri izmed njih so utrpeli manjše poškodbe in so bili odpeljani v bolnišnico.

To je bil čudež, lahko bi prišlo do pokola, karabinjeri so bili izjemni, ker so ga blokirali in rešili vse otroke,” je dejal milanski tožilec Francesco Greco.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine