11.8 C
Ljubljana
nedelja, 26 septembra, 2021

[Video] Smejoči se migrant iz Nemčije: “Mi grabimo vaše ženske, jih porivamo, udarjamo, pljuvamo. Kaj nam pa morete?”

Migranti v Nemčiji se očitno dobro zavedajo, da so praktično nedotakljivi in da lahko počnejo, kar jih je volja. V tem konkretnem primeru gre za migranta, ki je svoje razmišljanje posnel in poudaril, da migrantom prav nihče nič ne more, ne glede na to, ali ti ženske porivajo, udarjajo ali jih pljuvajo.Preberite več: [Video] Evropa zaradi migrantske krize doživlja konservativni preobrat, naslovnice osrednjih levičarskih medijev pa pojav prikazujejo kot vzpon “nacizma” – medtem pa spregledali nasilništvo skrajne levice!

Po prepričanju migranta policija ne more narediti ničesar, da bi to preprečila. “Policija pride, napiše poročilo, potem pa ne more narediti ničesar. Mi smo migranti in nimamo denarja, imamo pa odvetnike, ki nam povedo, kako stvari tukaj delujejo. Torej, povedo nam, kaj tukaj deluje in kaj ne.” Glede možnosti deportacije izpostavlja: “Deportacija ne deluje. Kako naj bi delovala? Naše države niso varne, zato ne deluje! Hahaaa.”

VIDEO: Vaša policija nič ne more

“Na mesec dobim 328 evrov. Nekateri prijatelji pa celo nekaj malega delajo poleg. Toliko doma ne zaslužim v mesecu dni. Kaj želite od mene? Nič nimam z vašimi zakoni.” Ob tem pa dodaja, da je tako zato, ker ima drugo vero, povsem drugačno mentaliteto in kulturo. “Vaši zakoni veljajo za vas in vi nimate jajc! Moški, vi nimate jajc! Vaša policija nič ne more. Lahko pljuvam vanje, pa nič ne morejo glede tega. Lahko grem in premlatim nekoga in ne morejo nič glede tega.”

Migrant se je v posnetku obregnil tudi ob politike in izpostavil, da ti samo govorijo in govorijo ter želijo vse narediti boljše. “Nimajo jajc! Vaši ljudje nimajo jajc! Nemški državljani se pritožujejo in potem kmalu vse pozabijo.” Ob tem je migrant dodal, da je prišel v Nemčijo in da je ne namerava zapustiti. “Tudi, če pridejo in rečejo, čas je, da Nemčijo zapustiš, bom odšel v drugo državo in prestopil mejo.” Ob tem je posmehljivo spomnil na primer nemškega vojaka, ki se je registriral kot migrant in je bil ujet na letališču na Dunaju s pištolo v rokah.“Niste opazili, da je Nemec, hahaha.”

 

Foto: Printscreen

Vaši sodniki nimajo jajc, prav!?

“Briga nas za vaše zakone, kulturo, mentaliteto, policijo. Vaši sodniki nimajo jajc, prav!? Mi grabimo vaše ženske, naredimo kar želimo: jih porivamo, udarjamo, pljuvamo. Kaj nam pa morete?” Za konec je migrant izpostavil, da je konec s Francijo, Belgijo in Nizozemsko, in napovedal, da je sedaj napočil čas za Nemčijo.

N. Ž.

Zadnje novice

Sorodne vsebine