12.8 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

VIDEO: Slovenska policija menda obvladuje razmere v zvezi z ilegalnimi migranti. Kaj pa je potem tole?

Slovenska policija je pred dnevi zatrdila, da obvladuje razmere v zvezi ilegalnimi migranti. Vladajoča garnitura ravno tako ignorira zahteve civilnih iniciativ obmejnih občin, ki zahtevajo varovanje meje, saj je ljudi na obmejnih območjih strah za življenje in imetje. Številni si zatiskajo oči pred problemom, ki ga predstavljajo vse številnejši ilegalni migranti, ki prihajajo na ozemlje Slovenije.

 

VIDEO prikazuje, da prihajajo v vse večjih skupinah in vse bolj predrzno. Na videu je opaziti migrante, ki jih je ujela obmejna kamera na poti iz Rupe proti Jelšanam. Imamo varno državo?!

V Jelšanah se upravičeno sprašujejo, kdo je v Sloveniji nor, saj gre razumeti, da bomo Slovenci pomagali varovati mejo Italijanom, prejo slovenske južne meje in preko slovenskega ozemlja pa se lahko migranti mirno sprehajajo.

Danes v Rimu namreč poteka drugi dan pogovorov med generalnima direktorjema slovenske in italijanske policije Tatjano Bobnar in Francom Gabrielljem o skupnih policijskih patruljah na meji med državama. Vzpostavitev skupnih patrulj je ob vse večjem številu migrantov, ki z Balkana prek Slovenije ilegalno prehajajo v Italijo, predlagal zunanji minister Miro Cerar (!!!).
 

Zadnje novice

Sorodne vsebine