22.5 C
Ljubljana
sobota, 19 junija, 2021

(Video) Poglejte si primer migrantske agresije: to je danes kruta resničnost zahodnoevropskih mest in to bo morda naš jutri!

Poglejte si nov tip Evropejca in vašega (norega) novega soseda. Nočna mora postaja kruta resničnost. Vsi skupaj gremo na pot v “lepši jutri”, ko se bodo naše družine menda počutile varno in se bodo otroci lahko mirno igrali v parku. Takšna peklenska situacija pa utegne z množičnimi migracijami postati resničnost tudi v mirnem raju na sončni strani Alp. 

Čas je, da se tudi starorežimski politiki, ki radi sanjarijo o miroljubnih migrantih, končno zamislijo, pri tem pa jim bosta zagotovo pomagala spodnja videoposnetka, saj mnogi še vedno verjamejo, da multikulturna prihodnost, Sloveniji in Evropi prinaša mir in blaginjo. Novo realnost življenja v velikih zahodnoevropskih mestih, ki so “kulturno obogatena” z migranti iz tretjega sveta, tamkajšnji staroselci že dodobra poznajo in jim za to sploh niso potrebni teroristični napadi, zadostuje jim že vsakodnevno življenje v bližini afro-azijskih migrantov. Nazoren primer je zlasti Švedska, ki se že desetletja hvali kot vzorčni primer sožitja in uspešne integracije migrantov v evropsko okolje, se pravi multikulturno utopijo.

Ta švedski vzorčni in “uspešni” model je v bistvu prava Potemkinova vas, ki jo je švedska politika vzdrževala z medijsko cenzuro, lažnimi vestmi in s prikrivanjem. Policija je dobila ukaze, naj primere nasilja in kriminala, ki ju zagrešijo priseljenci, ne obeša na veliki zvon, ampak ga kar se da prikriva, mediji pa so deloma zaradi politično korektne “ozaveščenosti”, deloma pa zaradi pritiska oblasti, molčali in namesto, da bi poročali o dejstvih, so producirali “pozitivne” novice, ki so opevale zlagano multikulturno utopijo. V bistvu je moč zakona bolj udarila po tistih posameznikih, ki so si drznili razgaljati laž o »uspešni integraciji«, kot pa o migrantih, ki so zagrešili kazniva dejanja.

Zaradi migrantoljubskih politikov, ki izvajajo pritisk na medije, in ki pritiskajo na policijo, da gleda migrantom in njihovim zločinom skozi prste, ni nič čudnega, da se le-ti čutijo opogumljene in so vse bolj nasilni do domačinov, saj so prepričani, da si lahko dovolijo vse, kar jim pade na pamet. Zato se ne čudimo pozivu raperja z imenom Jesse Ekene Nweke Conable, ki se je leta 2008 kot “ubogi begunec” pritepel na Švedsko in si pridobil državljanstvo, da po socialnih omrežjih poziva k pomoru belcev ne le na Švedskem, pač pa povsod po Evropi. Poziva črnce, naj vsakega belca, ki se jim ne bo uklonil, umorijo in potem prevzamejo Evropo. “Vzeli bomo njihove kuzle, pobrali bomo njihov denar, postali bodo naši sužnji, nad katerimi se bomo izživljali,” je plastično opisal svojo vizijo prihodnje Evrope. To se je deloma tudi uresničilo na nasilnih izgredih pod okriljem Black Lives Matter in Antife v ZDA in Zahodni Evropi v zadnjih mesecih.

Skrajni čas je, da se zamislijo tudi vsi slovenski politični migrantoljubci, še zlasti bruseljske izpostave. Že dolgo je jasno, da je Tanja Fajon ena izmed najbolj migrantoljubskih poslank v Evropskem parlamentu, ki zvesto sledi Soroševi liniji Odprte družbe, kar med drugim pomeni nebrzdano priseljevanje migrantov iz vseh vetrov. Zato ni nič čudnega, da je Fajonova v ponedeljek, 15. junija 2020 na Twitterju napovedala, da bo med prvo razpravo po odprtju EU parlamenta po koronakrizi, načela vprašanje domnevne hrvaške kršitve pravic migrantov (se pravi, da jih ne spustijo prosto prehajati meje in vandrati po Evropi). Fajonova pa se je v preteklih mesecih obregnila tudi ob Grčijo, ki se nahaja na prvi bojni liniji varovanja zunanjih evropskih meja. “Smo priča teptanju človekovih pravic, moriji ob evropskih obalah. Ni vprašanje barve politike, na hudi preizkušnji je človečnost. Ni opravičila!” 

Video https://twitter.com/i/status/1305434499610750981

Domen Mezeg/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine