23.8 C
Ljubljana
nedelja, 28 maja, 2023

(VIDEO) Poglejte, kako se v Nemčiji cerkve spreminjajo v mošeje … Si tega res želimo tudi v Sloveniji?

Finančno dobro založeni arabski migranti so v Nemčiji začeli odkupovati cerkve in jih spreminjati v mošeje. Se nam v Sloveniji obeta enaka usoda ali se bomo končno postavili v bran svoji krščanski kulturi in preprečili islamizacijo, ki že pospešeno poteka tudi na naših tleh?

 

Iz Hamburga poročajo o bivši luteranski cerkvi, ki so jo prevzeli muslimani in so jo spremenili v mošejo. Luteranska cerkev v središču mesta je bila odprta leta 1961, leta 2002 so jo zaradi finančnih razlogov zaprli, od takrat pa je bila prazna. Kot poroča RT, so okoliški prebivalci zgroženi in zaskrbljeni. Nemčijo sicer v zadnjem času preplavlja val nasilja, ki ga povzročajo nelegalni migranti, napetosti zaradi nestrinjanja o migrantski politiki pa pod vprašaj postavljajo celo obstoj vladne koalicije.

Se bomo v Slovenji uprli islamizaciji?
Sprememba cerkev v mošeje pa je le nazoren prikaz vseevropskega procesa islamizacije, na katerega opozarjamo že dalj časa. V Slovenijo prihaja iz dneva v dan več muslimanskih migrantov, medtem ko se mladi in izobraženi Slovenci pospešeno izseljujejo. Če se temu trendu, za katerega upravičeno pričakujemo, da se bo pod Šarčevo skrajno levičarsko vlado le še pospeševal, ne upremo, bomo kmalu lahko priča spremembam cerkev v mošeje tudi v Sloveniji. V Ljubljani se tako s podporo katarskih sredstev zaključuje gradnja džamije, do katere pa vodi kar Džamijska ulica, čeprav to ime sploh ni skladno s slovenskim jezikom, kot so opozarjali strokovnjaki, prav tako pa je takšno poimenovanje ulice razburilo lokalne prebivalce. V zadnjem času smo tako že priča brisanju krščanskih križev z različnih produktov, v slovenskih bazenih pa je vedno več žensk v t.i. burkinijih.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine