11.8 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

(VIDEO) Nov šokanten prizor švedskega vsakdana – migrantskih najstnikov, ki divje pretepajo šolarja!

Zastrašujoč videoposnetek švedskega šolarja, ki ga divje pretepa tolpa rasističnih migrantskih najstnikov, kroži po družbenih medijih. Policija primer še preiskuje.

 

Zaskrbljujoč videoposnetek prikazuje, kako mlad fant leži na pločniku šolskega dvorišča in se skuša zaščititi, medtem ko ga migrantski najstniki pretepajo. Glavni migrantski agresivec večkrat udari fanta v obraz, medtem ko v žrtev trči še en migrant s kolesom. Tretji pa obkroži žrtev in ga občasno brcne v glavo, gledalci pa preprosto nemo opazujejo, kako se brutalni napad odvija.

Rasistično pretepanje naj bi se zgodilo v šoli v kraju Skövde. Policija trenutno preučuje situacijo, poroča Nyheter Idag.

Medtem ko skupina migrantskih najstnikov neusmiljeno tepe fanta, žrtev v slabem stanju leži na pločniku šolskega dvorišča in se trudi, da bi si zaščitila obraz in vitalne organe. Nihče mu ne priskoči na pomoč. “Kje so pa tvoji fantje,” je večkrat zavpil glavni napadalec, medtem ko je šolarja brcal v glavo. Šef policije mesta Skövde Magnus Frejman je novinarjem Nyheter Idaga povedal, da je z videoposnetkom seznanjen, vendar identitete vpletenih ljudi še ne poznajo. “Šli bomo tja na ogled in na preiskavo,” je rekel Frejman. Preiskovalci naj bi povedali, da se je incident zgodil avgusta in da eden od vpletenih hodi v šolo v Stenstorpu.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine