14.6 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

(VIDEO) Neverjetno: migranti sredi Zagreba okradli mladenko, za svoja dejanja očitno ne bodo odgovarjali!

V televizijski oddaji »Bujica«, ki jo vodi Velimir Bujanec, je pričala tudi mlada Zagrebčanka, ki je razkrila, da so jo sredi Zagreba okradli migranti, ki so vlomili v njen avto ter odnesli torbico z osebnimi dokumenti, ključem avtomobila in stanovanja, nakit ter mobilni telefon. Prav tako so odnesli tudi torbico njene prijateljice.

 

Ko je krajo prijavila na policijo, so ji rekli, naj se oglasi naslednje jutro na policijski postaji, kar je tudi res storila. Tisti večer pa je policija aretirala tudi storilce, ki so bili zaloteni pri kraji. Šlo je za tri Alžirce. Večino ukradenih predmetov so pri njih tudi našli, ne pa tudi avtomobilskih ključev, kar je sprožilo precej negotovosti pri oškodovancih. Pozneje je druga skupina domačinov naletela na roparske migrante na Zrinjevcu, enega od njih so pridržali, vendar je bil naslednji dan izpuščen in je prišel celo grozit oškodovancem, za katere celo vedo, kje stanujejo. Eden od njih je rekel oškodovanki: »Boš videla svojega boga!« Skupaj naj bi bilo v celotni skupini, ki ropa po Zagrebu, okoli dvajset migrantov.

Kot je povedala oškodovanka, je govorila s petimi policijskimi inšpektorji, ki so priznali, da imajo zvezane roke. Gre namreč za migrante, ki so maksimalno zaščiteni, imajo brezplačno bivanje, hrano in prevoz, policija pa jim praktično ne more nič. Na zagrebški policiji so tudi priznali, da se je število ropov in drznih tatvin zadnje čase v Zagrebu zelo povečalo.

Več si lahko preberete TUKAJ, medtem ko si lahko video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine