7.7 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

(VIDEO) Levi mediji namerno prezrli napad na novinarko! Seveda, fizično jo je napadel migrant, o tem pa se ne poroča, bi dejala Sandra Bašić Hrvatin!

Mlada novinarka Jovanka Ninković iz Obrenovca je povedala, da je bila žrtev napada s strani migranta. Zvečer se je v Obrenovcu vračala domov, napadalec pa ji je sledil. Ko je stopila v stransko ulico, je napadalec pritekel in jo zagrabil od zadaj. Med otepanjem in kričanjem se mu je uspela izviti in pobegniti.

Novinarka je napad prijavila policiji, kjer pa so ji rekli, da se takšne stvari »praktično ne dogajajo« in tudi če se in če bi napadalca našli, »ne bi nič rešili«. Novinarka je odkrila, da policisti, kadar gre za migrante, navadno odgovorijo le na klice iz migrantskega centra, kadar se le ti stepejo med seboj. In še takrat v glavnem le popišejo dogodek in nato spravijo papirje ad acta. V migrantskem centru pa so ji dejali, da so migranti po hišnem redu ob deseti zvečer v stavbi. Na njeno pripombo, da to očitno ne drži, sa

Novinarka je zaradi te pasivnosti odgovornih začela raziskovati in prišla do šokantnega odkritja, da je precej žensk v Obrenovcu doživelo napade s strani migrantov. A velika večina napadov sploh ni prijavila oziroma vztrajala na prijavi, ravno zaradi pasivnega j je bila napadena precej po deseti zvečer, so le zmignili z rameni. odnosa in nezainteresiranih policistov in ostalih pristojnih uradov. Novinarka se zdaj sprašuje, zakaj odgovorni ne opravljajo svojega dela in puščajo prebivalce Obrenovca, še posebno dekleta, nezaščitene.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine