6.6 C
Ljubljana
nedelja, 17 oktobra, 2021

(VIDEO) Eritrejci želeli brez vstopnic vstopiti na zabavo, napadli so policiste, ki niso stali križem rok! Poglejte, kako je policijski pes razgrizel migranta!

Mediji so danes poročali, da so se prosilci za azil iz Eritreje zbrali na protestu pred ministrstvom za notranje zadeve, ki je konec lanskega leta petim zavrnilo prošnje za mednarodno zaščito.

Ministrstvo je v negativnih odločbah zapisalo, da je Eritreja varna država. Tega ne vemo zagotovo, vsekakor pa države, ki sprejemajo Eritrejce, postajajo nevarne države, še posebej za policiste.

O tem priča dogodek iz Haaga na Nizozemskem. Okoli 100 migrantov iz Eritreje se je hotelo udeležiti zabave v Zalencentrum Kristal. Kot je pri teh Afričanih že običaj, brez vstopnic. Nato so začeli razgrajati, je poročal nizozemski novičarski portal Nieuws Koerier.

Tudi ko je prišla policija, se niso pomirili. V policiste so začeli metati kamenje in steklenice, štiri so ranili, tako da so morali poiskati zdravniško pomoč.

Ampak tudi policistom je bilo dovolj. Pripeljali so pse. Ko so policijski psi dobro pogrizli nekaj Eritrejcev, se je zadeva začela umirjati.

O dogodki nizozemski medijski mainstream ni poročal, je pa migrantski napad na policiste sprožil razpravo, ali policisti lahko uporabijo tako silo, kot so jo, če so napadeni.

Video, kako pes grize migranta, si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine