-2.3 C
Ljubljana
torek, 25 januarja, 2022

Velika Britanija: brutalna naveza levičarskih organizacij z muslimanskimi tolpami

Rotherham, Velika Britanija. 1.400 britanskih nemuslimanskih otrok je bilo v istem mestu posiljenih in nadlegovanjih s strani muslimanov, potem pa so se žrtve bale identificirati etnično poreklo storilcev zaradi strahu, da bi jih označili za rasiste, druge pa so na primer dobile jasna navodila, da naj etničnega porekla storilcev ne navedejo.

Zakaj so se žrtve bale biti označene kot rasisti? Muslimanske posiljevalske tolpe so “prišle skozi” neopažene, nepreganjane in jih ni nihče ustavil, zato ker so skrajno levičarske organizacije, vključno z Hope Not Hate, Faith Matters, and Tell Mama, napovedale vojno vsakomur, ki bi si drznil omeniti etnično poreklo storilcev. Vsakogar, ki si je drznil omeniti, da muslimanske posiljevalske tolpe obstajajo in da jih je treba ustaviti, so demonizirale kot »islamofobičnega«, »sovražnega« in »netolerantnega«.

Kdo je odgovoren za muslimanska posilstva britanskih deklet? Britanski levičarji, če posebej »anti sovražna« križarja Nick Lowles in Matthew Collins iz organizacije of Hope Not Hate ter Fiyaz Mughal iz organizacije of Faith Matters and Tell Mama, ter njihovi prijatelji, podporniki in zavezniki. Zaradi teh ljudi je uničenih vsaj 1400 dekliških življenj. Če bi bili Britanci vsaj kolikor toliko zdrava družba, bi ti ljudje postali tarča kritik in prišlo bi do temeljite presoje javnosti o tem, koliko je zavezništvo levice z islamskim supremacizmom in boj proti sovražnikom džihadskega terorja škodilo Britancem.

Zadnje novice

Sorodne vsebine