18.3 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

V stanovanjski objekt v Ljubljani vpadel zafiksan migrant s hepatitisom, v pretepu in prerivanju je ugriznil soseda!

Medtem ko se vedno več evropskih medijev opogumlja in poroča o kriminalu in nasilju migrantov, ki so prispeli v Evropo z namenom lagodnega in brezskrbnega življenja, pa se v Sloveniji mainstream mediji držijo drže cenzorjev, ki skrbijo za dobro ime migrantov, čeprav se ti pogosto vpletajo v nasilna dejanja, kar pa ne čudi glede na to, da integracija ne predstavlja njihovega najmanjšega interesa.

Nič presenetljivega torej ni, da je v Guncljah pri Vižmarjih prišlo do napada in vpada zafiksanega migranta, posredovati je morala celo policija, o incidentu pa ne duha ne sluha nikjer. Bo to postala nova realnost?

Na nas se je obrnil ogorčen bralec in z nami delil zgodbo svoje tete, ki stanuje v ljubljanskih Guncljah pri Vižmarjih. “V torek je migrant kolovratil po cesti, vpil in razgrajal, nato pa se ustavil pri stanovanjskem objektu ter pozvonil. Snaha je šla odpret vrata, zafiksan migrant pa je kar vpadel. Nato je sledilo prerivanje in pretep, na pomoč je pristopil sosed, saj se nasilneža drugače ni dalo umiriti.” Migrant je nato začel gristi naokoli in pri tem ugriznil soseda.

Naslednji dan, ko je migranta odpeljala policija, je sosed dobil poziv, da naj se zglasi v bolnici, kjer bo ta dobil injekcije, namreč ugotovili so, da je migrant okužen s hepatitisom. Glede na to, da bo moral sosed šest mesecev hoditi na preglede, se človek vpraša, kako je mogoče, da se o takšnih primerih molči. “Ogorčen sem nad vso bando, ki prihaja, ker se nikjer nič ne piše. Kaj skrivajo?” se sprašuje naš bralec. Glede zadeve smo se obrnili na Generalno policijsko upravo Ljubljano in povprašali o okoliščinah napada. Ko bomo prejeli odgovor, bomo tega nemudoma objavili.

 

Celoten članek je dostopen na naslednji povezavi.

Zadnje novice

Sorodne vsebine