6.9 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

V Rusiji policisti z redom obvladajo migrante, v Franciji pa migranti z izgredi obvladujejo policiste!

Da evropska politika ne zna poskrbeti najprej za svoje državljane in da za migrante zakoni očitno ne veljajo, smo na lastni koži izkusili že v prvem migrantskem valu. Spodnji video nazorno kaže, kako bi z ilegalci, ki kršijo zakone države, v katero so vstopili, morali policisti postopati, in kako jih obravnava Rusija, pokaže pa tudi popolnoma drugačno realnost v Franciji, kako dejansko migranti postopajo s policisti. Ravno obratna slika.

Ruski policisti so nazorno pokazali, kako naj bi obravnavali migrante, ki nelegalno vstopajo v državo brez dokumentov in si želijo prilastiti pravice, ki bi jih seveda plačevali davkoplačevalci. Takšne ljudi, ki kršijo zakone, tudi obravnavajo z redom in disciplino. Medtem ko v Franciji vlada totalen kaos. Migranti so tisti, ki so vzeli vajeti v svoje roke in s policijo delajo, kar si želijo, razbijajo avtomobile, požigajo, in vse to v imenu Alaha, česar pa ne skrivajo, saj ob svojem “delu” kričijo “Alahu Akbar” (“Alah je velik). Poglejte si  POSNETEK.

A to je na žalost posledica evropske odprte politike, kjer je migrant, ki krši zakone, zaščiten. Čeprav je vstopil ilegalno (kar je seveda kaznivo in bi se zato moral pred zakonom obravnavati kot kriminalec), so mu ponujeni stanovanje, hrana, socialna in zdravstvena pomoč. Bolje bi bilo, če bi Evropa tako velikodušno poskrbela za svoje državljane.

A. B.

Zadnje novice

Sorodne vsebine