2.5 C
Ljubljana
nedelja, 28 novembra, 2021

V Nemčiji je trenutno 745 džihadov, lani so jih deportirali le 10

Leta 2014 v Nemčiji ni bilo nelegalnih taborišč, naselij, leta 2015 pa samo dve. Leta 2016 pa se je število povečalo za osemkrat. Za to obstaja neposreden razlog: leta 2015 je Nemčija prevzela več kot milijon migrantov, in leta 2016 je prišlo do povečanja nezakonitih kampov, v katerih so bivali migranti.

In vendar v Nemčiji še vedno ne razmišljajo o spremembah načrta, ki predvideva naselitev še več muslimanskih priseljencev. Nemčija je v krempljih samomorilske kolektivne norosti, kar se je kdaj v zgodovini že dogajalo.
Od leta 2017 so nemške regije deportirale samo 10 radikalnih islamskih ekstremistov.

Novi podatki, ki jih je nemško ministrstvo za notranje zadeve objavilo na zahtevo poslanca FDP, kažejo, da so regionalne vlade deportirale 10 tujih radikalnih islamskih ekstremistov, medtem ko 745 ekstremistov še vedno ostaja v državi.

Številke prihajajo po parlamentarni zahtevi politika FDP Konstantina Kuhleja in kažejo na pomanjkanje sposobnosti nemških regionalnih vlad, da deportirajo veliko število nevarnih islamskih ekstremistov. Kot poroča Neue Ruhr Zeitung, nemška vlada meni, da je 745 skrajnežev na seznamu utemeljeno zaradi suma, da želijo izvajati teroristična dejanja.

Zadnje novice

Sorodne vsebine