8.2 C
Ljubljana
sreda, 27 oktobra, 2021

V četrtek zjutraj, 13.9.2018, okoli 5:25 ure, je voznica osebnega avtomobila v Krški vasi zbila 16-letnico, ki je na osvetljenem prehodu za pešce prečkala vozišče. Po prvih ugotovitvah se je voznica ustavila na avtobusnem postajališču, pristopila

Tisti, ki so sežigali ženske do smrti in se imajo za kulturno bogate, očitno svoj trend nadaljujejo tudi v Romuniji.

Romunski dopisnik Stefan Cel Mare je namreč nedavno poročal o incidentu, v katerem je sirski priseljenec sežgal punco, v katero je bil zaljubljen. Kmalu zatem se je podobna zgodba ponovila v Bukarešti, kjer je imel »glavno vlogo« zopet Sirijec.

Glavni osumljenec umora, ki se je zgodil v Bukarešti, je 32-letni sirski begunec Mohamed Milad. Povod za umor naj bi bilo maščevanje lastnikovi hčeri, s katero je tesno prijateljeval. V vili Militari so našli umorjeno in sežgano hišno gospodinjo, ki si je s pospravljanjem služila kruh osem let. Na oglenelem truplu so mrliški ogledniki našli sledove fizičnega nasilja.

Osumljenca so nadzorne kamere ujele ravno v noči, ko se je umor zgodil. Lastniki vile so bili v tem času na počitnicah. Zaenkrat sirski begunec ne daje izjav. V Evropo je prišel kot begunec in se sprva nastanil v Nemčiji, nato pa se je lani preselil v Romunijo. Kmalu po nastanitvi je bil aretiran zaradi posilstva, vendar so ga nekaj mesecev pred umorom pogojno izpustili.

Zadnje novice

Sorodne vsebine