12.6 C
Ljubljana
sreda, 19 maja, 2021

Tudi na Prešernov dan so vlamljali in se tepli

V Jarčji Dolini je bilo včeraj vlomljeno v počitniški objekt in  odtujen  alkohol.  Postopek  že poteka proti dvema osebama. Zaseženi so bili   tudi  odtujeni  predmeti. 

 

V  Podlubniku  pa  je  bilo  vlomljeno  v stanovanjsko   hišo.  Odtujen  je  bil  manjši  znesek  denarja.  Jeseniški policisti  so  v  petek  obravnavali  tatvino  goriva  iz delovnega stroja, tržiški  policisti  pa  včeraj  tatvino  pnevmatik  s  platišči  z osebnega avtomobila  pri  rondoju  v  Podbrezjah. 

Še eno kaznivo dejanje so v petek obravnavali  kranjski  policisti,  ko so posredovali zaradi spora med dvema moškima  na javnem kraju. V dejanju je nastala škoda na osebnem avtomobilu, ki ga je eden od njiju drugemu namerno poškodoval. Zaradi kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari bodo policisti osumljenca kazensko ovadili.

Neznani  storilec  je 9. 2. 2020 okoli 4.30 ure vlomil na območju Slovenske Bistrice,  v trgovino z mobilnimi telefoni. Iz notranjosti je odtujil večjo količino  mobilnih  telefonov  tako,  da  materialna  škoda znaša približno 20.000 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine